Elazığ Dernek Başkanı Çetintaş'tan İftar

Elazığ Dernek Başkanı Çetintaş

Esenler Elazığ İli Arıcak İlçesi Sosyal Yardımlaşma Derneğin Başkanı Mirza Çetintaş, Dernek merkezinde Elazığlı hemşerilerine iftar verdi. Yemekte hemşerileriyle yakından ilgilenen Çetintaş, “Bu ay paylaşma ay

Elazığ Dernek Başkanı Çetintaş’tan İftar…
 
Esenler Elazığ İli Arıcak İlçesi Sosyal Yardımlaşma Derneğin Başkanı Mirza Çetintaş, Dernek merkezinde Elazığlı hemşerilerine iftar verdi. Yemekte hemşerileriyle yakından ilgilenen Çetintaş, “Bu ay paylaşma ayı, yardımlaşma ayı, dayanışma ayıdır” dedi.

Esenler Elazığ İli Arıcak İlçesi Sosyal Yardımlaşma Derneğin Başkanı Mirza Çetintaş, her yıl gelenekselleştirdiği iftar yemeğini bu sefer dernek merkezinde Elazığlı hemşerileri ile birlikte yaptı. Çetintaş, iftar saatinden önce masaları tek tek gezerek hemşerileriyle yakından ilgilendi, herkesle tokalaşarak misafirlerini ağırladı.
 
Ramazan Ayının paylaşma, yardımlaşma dayanışma ayı olduğunu kaydeden Çetintaş, "Bugün burada sadece soframızı değil, maneviyatımızı, sevincimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi paylaşıyoruz. Bizler birlikteliğimiz sağlamalıyız. Şayet birlik olursak güçlü oluruz, birlik olursak ülkemize vatanımıza daha faydalı bireyler oluruz.  Bizler hem ülkemize hemde yaşadığımız bu coğrafyaya karşı sorumluyuz. Dernek başkanınız ve bir hemşeriniz olarak bu akşam aynı sofrada birlikte olmanın ve iftar yapmanın huzuru içindeyim. Misafirim oldunuz hepinize teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi güçlü eylesin. Tüm İslam aleminin dualarını ve yapmış olduğumuz İbadetlerimizi kabul etsin” ifadelerini kullandı.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli