Ekrem İmamoğlu Çiftehavuzlar'da

Ekrem İmamoğlu Çiftehavuzlar

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yarın saat 1200 da Esenler Çiftehavuzlar Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Ekrem İmamoğlu Çiftehavuzlar’da
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yarın saat 1200 da Esenler Çiftehavuzlar Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.
 
İMAMOĞLU’NUN PANKARTLARINI ASMADILAR GELİŞİNİ BİLE HABER VERMEDİLER…
CHP Esenler ilçe başkanının ve yönetiminin büyük bir gizlilik içinde olduğu ve bu ziyaretin kimselere duyurulmaması kararı aldığı bilgisine ulaştık. Bir partili “İmamoğlu’na kimse dokunmasın, kimse ile görüşmesin diye düşünen ilçe başkanının ve yönetimini kınıyorum. Kınıyorum bu İmamoğlu’na ihanet eden, bugüne kadar bir pankartını bile asmayan CHP İlçe yönetimini” dedi.
 
Gazeteci Düşmanı CHP’li “ŞEYHÜLİSLAMCILAR
İlçe başkanının yerel basınla bitmeyen kavgası, CHP’lilerin haber almasına engel olmadığını düşünerek “İMAMINOĞLUNUN” Esenlere gelişini biz haber veriyoruz. CHP’nin uç beylerinden Bülent Ütebay ve birlikleri aslında, Gazetecilerin görevlerini ve gazetecileri çok önemsediklerini biliyoruz, Bu muhteremlerin " Gazetecilerin demokrasinin en önemli, en hassas kalemleridir. Gazeteciler halkın savunucusu, sivil özgürlüklerin güvenliğinin sağlayıcısı ve dördüncü güç olduklarını her platformda söylediklerini biliyoruz.
 
Hatta özgür basın susturulamaz diye eylem yaptıklarını da biliyoruz ama basını en çok CHP’nin bu zeki “ŞEYHÜLİSLAMCILARININ” susturmaya kalkıştığını da biliyoruz. Biz gazeteciler olarak bu ikiyüzlü gazeteci düşmanı olan CHP yöneticilerine istemeyerek teşekkür ediyoruz…


NOT: Son anda bize ulaşan haber...  Ekrem İmamoğlu Esenlere gelmiyor ama İmamoğlu’nun din işlerinden ve camilerden sorumlu heyeti Esenlerde Cami cemaati ile görüşerek yerel seçimlerde CHP’ye oy vermeleri yönünde telkinde bulunacaklar…
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli