Tarih: 25.07.2021 19:02

ESNLER'İN DELTA VARYANTINDAN DAHA TEHLİKELİ ÜÇLÜSÜ

Facebook Twitter Linked-in

YALANLARIYLA ZEHİRLİYORLAR”
AKP Esenler İlçe Başkanı A.v Umut Özkan, CHP’nin iki yalan makinesi Ütebay ve Kemal Şahin’le twitter üzerinden veya uyduruk ama yandaşları olan gazetelere verdikleri beyanlarla halkı kandırıyorlar, partilerin birbirine düşmesine neden oluyorlar. Bu üçlüye aman dikkat… Bunlar yalan yanlış bilgiler vererek Delta varyantından daha tehlikeli. Esenler’de yaşayan insanları amiyane tabirle “ZEHİRLİYORLAR”

İBB BU İKİ CHP’LİNİN ARPALIĞI OLMUŞ
CHP’li Kemal Şahin’le Bülen Ütebay’a alışmıştık, onların yalanları, kirlilikleri, sapkınlıkları, aşağılık işleri belliydi. Onların en son yaptıkları ahlaksızlık önceki ahlaksızlıklarında hafifti ama son ahlaksızlıkları kendi yandaşlarına aş-iş, diğer yurttaşlara nasihat, kendi akrabalarına makam- mevki İBB’yi arpalık görmeleri ortada. Ütebay ile Şahin el ele vermişler, dinsel ve mezhepsel anlayışla batmışlar gırtlağına kadar kirliliğe, onlar evrak sahtekarlığı yaptıkları gibi partinin egemenlerinin kullarıdırlar.
CHP’li ahlak ve hasiyet 
yoksunu, Kemal Şahin’i ile Bülen Ütebay'ina HER ŞEY, HER SÖZ YAKIŞIR.

AKP Esenler İlçe Başkanı A.v Umut Özkan’a söylenecek tek söz “YAKIŞMADI BAŞKAN” sen ki Avukatsın, adaleti savunan birisi olarak zannediyorduk seni. Sana yalan beyanda bulunmak, birilerine ıftıra atmak, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek, bölmek ve siyasi ikbalin için toplumu birbirine düşürecek yalan- yanlış beyanlarda bulunmak hiç yakışmadı.

A.v Umut Özkan’ın araştırma yapmadan  
Twitter üzerinde paylaştığı YALAN HABER…

 
DOĞRU HABERDEN BİR BÖLÜM…

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), 6 Temmuz'da yapılması planlanmasına rağmen iptal edilen 100 metrobüs ihalesi, 5 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.
İBB, 190 yolcu kapasiteli ve 100 tek körüklü otobüs alımı için ihaleye çıktı. Otobüs bedellerinin İETT tarafından taksitle ödeneceği ihalede, otobüslerin tesliminin işe başlama tarihinden itibaren 260 gün içerisinde ve partiler halinde tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.


ÇİFT KÖRÜKLÜ YENİ METROBÜS İHALESİ

İBB, ayrıca 250 yolcu kapasiteli 60 tane çift körüklü yeni metrobüs ihalesi de açtı.
İki ihalenin de İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında, 5 Ağustos'ta farklı saatlerde yapılması planlanıyor.
İBB'nin 6 Temmuz'da yapacağı 100 tek körüklü otobüs alımı ihalesi, teknik şartname ve eklerde yapılacak değişiklikler nedeniyle iptal edilmişti.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —