ESİNDER YAPI | BAŞKAN ERCAN'DAN YENİ YIL MESAJI‏

ESİNDER YAPI | BAŞKAN ERCAN

Bir çok açıdan zorlu geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz.2013, Şehre ve o şehrin insanına değer katmak için çalışma arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda heyecanı yüksek, şehre dair yen

ESİNDER YAPI | BAŞKAN ERCAN'DAN YENİ YIL MESAJI‏

Bir çok açıdan zorlu geçen bir yılı daha geride bırakıyoruz.2013, Şehre ve o şehrin insanına değer katmak için çalışma arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda heyecanı yüksek, şehre dair yenilikçi fikirler üretmek ve  mücadeleler ile geçen bir yıl oldu.
Hep daha ileri, daha yaşanabilir bir Esenler oluşturmak için, şehre dair yenilikçi fikirler üretmek, Esenlerin vizyonuna katkı sunmak anlayışı içinde çıktığımız bu yolda 2014’ünde bizim için  mücadeleci geçeceğini biliyoruz ama bir o kadarda heyecanı yüksek, yeni yılın vermiş olduğunu yeni fikirler ile Esenlere hizmet etmeye durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Bizler inancımızla, heyecanımızla 2014’de de Esenlere yakışan yapı stokları oluşturmaya, insanların nefes alabileceği, sosyal donatılı insan odaklı alanlar oluşturma devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutlar, hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yaşam geçirmeyi temenni ederim.
 
Özkan ERCAN
ESİNDER YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI