ESENLER'İN SPOR GÖNÜLLÜSÜ

ESENLER

Esenler’i Esenler yapan değerlerden biri olan Emin Tetikli, sporun içinden gelmiş biri olarak, spora katkılarını sürdürüyor.

 

ESENLER’İN SPOR GÖNÜLLÜSÜ…

Esenler’i Esenler yapan değerlerden biri olan Emin Tetikli, sporun içinden gelmiş biri olarak, spora katkılarını sürdürüyor.

Atışalanı Spor Kulübü ve Görme Engelliler futbol takımı antrenörlüğünü yapan Tetikli, faaliyetleri hakkında” 7-24esenlerhaber’e” açıklamalarda bulundu;

“Ben, Atışalanı Spor Kulübü futbol takımı antrenörlüğü haricinde, Görme Engelliler Derneğinin futbol takımını da çalıştırıyorum. Engelli kardeşlerimle çok güzel günler geçiriyoruz. Tabiiki sıkıntılarımız çok. Antremanlarımızı, idmanlarımızı dernek olarak Esenler Kemer Kapalı Spor salonunda yapıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen, ilgisini üst düzeyde gösteren Ömer Müdürüme, buradan şükranlarımı sunuyorum. Hem Atışalanı kulübünde hem de engelli spor karşılaşmalarında birçok ödül ve başarı kazandık. Bu ödülleri kazanma yürekliliği ve cesareti gösteren sporcularımı gözlerinden öpüyorum. Bizlere büyük heyecanlar yaşatan bu çocuklarımızı, Gençlerimizi kutluyorum. Bizler tüm imkânsızlıklara rağmen böyle başarılar kazandık. Eğer imkânlarımız artarsa neler yapabileceğimizi düşünemiyorum.

                       

Üç büyük kulüpte futbolcum var. Onlarla gurur duyuyorum. Örneğin; ’Emre Çolak’ Galatasaray’da top oynuyor. Kendisini çok seviyorum, insan evladı, saygılı, dürüst ve sevecen bir genç. En önemlisi de ahde vefaya sahip. Kazandığı primlerin bir kısmı ile görme engellilere, çam sakızı çoban armağanı hediyeler alarak bize getiriyor. Birlikte dağıtmak için ricalarda bulunuyor. Derneğimizin Kulübümüzün durumu malum. Kalıcı bir gelirimiz yok, kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kulüp görme engelliler kulübü; ama Mümin Tetikli başkanım, Yavuz Başkanım sağ olsunlar. Maddi, manevi desteklerle kulübümüzü yalnız bırakmıyorlar. Yeni başkanımız Koray Urlu, Mümin Başkandan bayrağı devir alırken, bu bir bayrak yarışıdır, Bayrağı sana veriyoruz; ama maddi manevi devamlı yanınızdayız diyerek hepimizi duygulandırmıştı. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bizim en büyük hedefimiz çocuklarımızı sokaktan kurtarmak, kötü alışkanlıklardan korumak ve kollamaktır. İyi meziyetleri olanlara gerekli eğitimi vermek, önce insan olmalarını öğretmektir. Biz bu yoldan dönmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz, ilerlemek için elimizden geleni yapacağız.”



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı