ESENLERİN SİYASİLERİNİ ANGUSA' BENZETTİLER

ESENLERİN SİYASİLERİNİ ANGUSA

Pazara çıkan az sayıda vatandaş CHP Esenler ilçe başkanının siyası şovuna isyan etti. Bazı pazarcı esnafı ve vatandaşlar “Bu “ANGUS’LAR” ne yapmak istiyor biz geçim derdindeyiz bunlar oy devşirme p

Pazara çıkan az sayıda vatandaş alım gücünün düştüğünü söyleyerek alışverişini artık tane hesabı yapıyor. Semt Pazar yerinden evine pazar filesi de cüzdanı da boş dönüyor…

Bu vahim tablonun yaşandığı Esenler Cumartesi Pazar yerinde yaya trafiğini allak bullak eten siyasilere, özellikle CHP'lilere vatandaşlardan ve semt pazarcılarından, sessiz tepkiler yükseldi.
Bakın neler dediler…



“CHP’LİLER SOKAĞA ÇIKMASIN VE KONUŞMASIN ERDOĞAN BİTER”
“Bizler yıllardır böyle bir tiyatro görmedik, amiyane tabirle “Kasap et derdinde ama CHP’liler oy derdinde” bırakın böyle çalışmaları, böyle sokaklara çıkmayın. Erdoğan önce emeğimizi, şimdide canımızı ve cebimizdeki paramızı almaya çalışıyor. Bu CHP’liler sokağa çıkmasın ve konuşmasın, inanın gidecek olan Erdoğan daha kolay gider. Bunlar zannedersin ki AKP iktidarının kalması için uğraşıyorlar.


“DİKSİYONU BOZUK BİRİLERİ BAĞIRDI BİZDE DİNLEDİK”
Bakın bunların yaptığına, vatandaş ve esnaf burnundan soluyor, onlar gelmiş burada basın açıklaması yapıyorlar. Ne dediklerini bırakın bizi kendileri bile anlamıyor. Hani şehirlerarası otobüsler mola verdiklerinde anlaşılmaz bir anons yapılır ve anons anlaşılmaz ya işte bunlarında ne söyledikleri anlaşılmıyor. Sesi bozuk cihaz ve diksiyonu bozuk birileri bağırdı bizde dinledik. Bunlar önce esnafı gezmeleri ve hayırlı işler dilemeleri gerekirken ve vatandaşlarla sohbet etmeleri yerine “ANGUS” gibi bağırdılar. Birde üstüne alışverişe gelen yurttaşlara engel oldular, Pazar girişine nerede bir işsiz güçsüz avare varsa yığdılar” diyerek tepki gösterdiler.
 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı