ESENLERİN EĞİTİM ÇARPIKLIĞI MEBPERSONEL.COM' HABERDE

ESENLERİN EĞİTİM ÇARPIKLIĞI MEBPERSONEL.COM

7-24 Esenler haber gazetemizde “Milli Eğitim Müdürüne Eğitim-Bir-Sen’lilerden Kumpas” başlıklı yayınladığımız haber, eğitim camiasında ortalığı allak bullak etti. Haberimiz yayınlandığı günden bug&u

GAZETE HABERİMİZ “MEBPERSONEL.COM” HABERDE
7-24 Esenler haber gazetesi ailesi olarak kamusal bir görev olan gazeteciliği ahlaka aykırı özel amaç ve çıkarlara alet etmedik, etmeyeceğiz. Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını gözeterek, yaptığımız haberlerde hiç kimseyi; ırkı, cinsiyeti, yaşı, sağlığı ve dini inançları nedeniyle kınayan, aşağılayan habere yer vermedik.

Geleceğin kuşaklarının yetiştiği okullarımızın; Çağdaş, bilimsel, milli ve laik bir eğitim vermesini istiyoruz. Atatürk’ün unutturulmasını hedefleyen, Devrim tarihimize saldıran, Cumhuriyet düşmanı, Cumhuriyet ve demokrasi yerine ümmetçiliği hedefleyen anlayışa kalemimizle karşı koymaya dem edeceğiz.  Kadın haklarını yok sayan, inanç ve ibadet özgürlüğüne saygı duymayan, Laiklik karşıtı faaliyetler içinde olan, bilimi dışlayan, sadece Vahabi din anlayışını önceleyen çağdışı yollara başvuran, eğitimi ticarileştirme gibi düşüncesi olan kim olursa olsun, kamu yararına çalışan gazeteci olarak karşısında bizleri bulacaktır.

Esenler ilçemizde bulunan kişileri ve kuruluşları, eğitim veren okul müdürlerini ve eğitim camiasında hizmet verenleri, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadelere de yer vermeden, öğrenci velilerinin, öğrencilerin ve esnafın şikayetlerini dinleyerek, bu şikayetleri yerinde sorgulayıp, belgeleri ile haberleştirdik. Haberlerimizi yaparken tek düşüncemiz halkımıza doğru, ilkeli ve tarafsız haber vermektir. Kişilerin özel yaşamı, kamu çıkarlarının gerektirdiği durumlar dışında, yayın yapmadık.

MEBPERSONEL.COM, “ESENLER MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE EĞİTİM-BİR-SEN’LİLERDEN KUMPAS” HABERİNİ BÖYLE VERDİ…

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı