ESENLERİN DÖRT DAKİKALIK MECLİS ÜYELERİ- UTANMADINIZ MI?

ESENLERİN DÖRT DAKİKALIK MECLİS ÜYELERİ- UTANMADINIZ MI?

Esenler Belediyesinin Mart Ayı ikinci oturumu tam dört dakika sürdü. İktidarı bir kenara bıraktık, muhalefet gündem dışı konuşmadı neden mi? Kimse anlayamadı.

Esenler Belediyesinin Mart Ayı ikinci oturumu şipşak başladı ve bitmesi “göz açıp kapatana” kadar sürdü. Esenler halkının temsilcileri Esenler’de yaşayan vatandaşların hiçbir sorunu olmadığından olacak ki, gündem dışı söz alıp bir kelime konuşmadılar.
Esenlerin muhalefet meclis üyeleri, özellikle CHP’nin Alevici meclis üyeleri neden o koltukları işgal ettiklerini geçen ay yaptıkları kirli pazarlıklarını, arsa rantiyesi işi ile uğraştıklarını yazmıştık. Bugün CHP’li üyelerin mecliste hal ve hareketleri bizleri doğruladı.

GÖKSU CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ  GİBİ VELİ NİMETLERİ BİR DAHA BULAMAZ…
İnsan olan insan biraz utanır, edepli olan biraz sıkılır.  Bunlara AKP’li Göksu istifa edin demişti ya hata yapmış, bunlar istifa etmiş olsalar inanınki gelen belediye meclisinin altını üstüne getirir ve Göksu’yu hop oturtur hop kaldırır yani Göksu bunlar gibi veli nimetleri nerede bulacak.​ 
 
CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİN VARSA YOKSALARI YOL BULMAK – HALKIN SORUNLARI UMURLARINDA DEĞİL…
CHP’li meclis üyeleri eğitim alanları satılırken umurlarında olan yerin satılması değil nasıl yol buluruz hesaplarıdır. Yeşil alanlar üzerine, çocuk parkına, yapılan muhtarlık binası,  bir mahallede bir sitenin çocuk parkını yalnız kendi sitesinde yaşayanların otoparkına çevirmesi bunların umurunda değil. Bunların elektrik faturalarına yapılan zam, benzin kuyrukları, mutfaktaki yangın, Esenlerin gençlerinin işsizliği, halkın yoksulluğu, trafik , eğitim soygunu, sağlık sorunları umurlarında değil. Şayet bu sorunlar onları ilgilendirmiş olsaydı, meclis başkanının ısrarla “gündem dışı söz almak isteyen meclis üyem var mı” söylemine karşılık söz alırlardı ve meclis dört dakika değil en azından bir saat sürerdi.   
  

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli