ESENLER'DE NÖBETÇİ ECZANE ÖNÜNDE UZUN KUYRUK

ESENLER

Esenler’de nöbetçi eczane önünde kuyruk oluştu. İlaçlarını almak için eczaneye gelen vatandaşlar, metrelerce sıra bekleyen ve uzun kuyruk oluşturanlarla karşılaştı.

Esenler’de bugün cumhuriyet meydanında bir nöbetçi eczane önünde yoğunluktan dolayı kuyruk oluştu. Nöbetçi eczane çalışanları hastaların ihtiyacına cevap verebilmek için yoğun çaba harcadı.

Eczane önünde sıraya giren vatandaşlar, “Ciddi bir yoğunluk var. Normalde resmi tatil neden böyle anlayamadık. Maalesef her yerde kuyruk var, millet olarak kuyrukları seviyoruz. Eczanelerde bile kuyruk yapıyoruz” dedi.

“BU İKTİDAR HERKESİ HASTA YAPTI”
Başka bir yurttaş ise, “ Toplum olarak hastayız, bu iktidar herkesi hasta yaptı, hasta olmamak elde değil. Ekonomik sıkıntılar, işsizlik, yoksulluk ve son gelen zamlar bizleri canımızdan bıktırdı ve hasta etti. Her şeye zam ama işçi, memur ve emekli maaşlarına komik rakamlar, vekillere ballı kaymaklı zamlar; gel de hasta olma, gel bu duruma isyan etme. Çok geniş bir bölgede az sayıda eczane var ama gördüğünüz gibi hasta sayısı çok fazla. Bu işler biraz daha organize edilebilir. Sağlığımıza kavuşmak için geldik ama korkumuz bu kuyrukta sağlığımızı kaybetmek”


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı