ESENLER'DE MUHALEFETTEN CILIZ 23 NİSAN KUTLAMASI

ESENLER

Bugün, Aziz Milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Milli Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten ve Gazilik Nişanını alan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıld&o


23 NİSAN’DA 6’LI OLUŞUM TOPU TOPU 80- 90 KİŞİ
Esenler’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 2 başlı yapıldı, her iki kutlamada coşku yaşanmadı. Ana muhalefet başta olmak üzere 6’lı oluşumun alternatif kutlamasında Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı ve saygı duruşu, İstiklal marşı okundu topu topu 80- 90 kişi 23 Nisanı sulandırdı.

CHP, CEMAATLEŞEN, TARİKATLAŞAN OLUŞUMLARDAN KURTULMALI
Ana muhalefet iktidar olacaksa veya dostlarını iktidara taşıyacaksa, Esenler’de ve Esenler gibi ilçelerde cemaatleşen, tarikatlaşan CHP’lilerden kurtulması gerekir. CHP’nin şovmen ilçe başkanı ve yalaka tayfası bugün meydanda gücünü ölçemediyse, sayısının ne kadar olduğunu görmediyse ve İstiklal marşına yapılan saygısızlığı anlamadıysa sözün bittiği yerde olduklarını biz mi söyleyelim.
Alanda topu topu 80- 90 kişi ile kutlama yapıyorsun ve ismi alternatif kutlama, İstiklal marşı okunuyor, umurunda olmayan halkın yansıra Eski ilçe başkanı, mahalle delegesi olan birileri ve partililerin lakayt hareketleri Atatürk’e, cumhuriyete, cumhuriyet değerlerine ve milli bayramlara saygılarının ölçüsünün boyutunu göstermiş oldu.

 “CHP’NİN PEYGAMBER SÜLALESİNDEN GELEN GENEL BAŞKANI VAR “
  • Esenler bir kere daha cemaatlerin, tarikatların kuşatmasında olduğunu kanıtladı. Esenler’de CHP İlçe başkanı katılımcılık ve çoğulculuk ilkesinden savrularak “az olsun benim olsun” anlayışı ile ve etrafına topladığı kişilerle cemaat ve tarikatlaşarak Peygamber sülalesinden gelen genel başkanlarına ve solculuk oynayan kula kul olmuş il başkanına yaranması günden güne büyüyerek “ÇÜRÜK” meyvesini veriyor… YAKIŞIR YCHP’YE…          

VİDEO İZLE VE GÖR SAYGISIZLIĞI....


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı