Tarih: 06.08.2011 00:00

ESENLER'DE MESİR MACUNU KUŞATMASI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

 ESENLER’DE MESİR MACUNU KUŞATMASI…

Esenler meydanlarında Manisayı ve Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği logolu, mesir macunu tanıtım araçları …

Özellikle Davutpaşa kapalı cadde ve civar camii önlerinde konuşlandırılan bu araçlar Esenler halkına mesir macunu satışı yapıyorlar.

Özel donanımlı araçlarında mesir macunu faydalarını astıkları afişlerle halkın bilgisine sunanlar, Esenlerin en işlek yerlerinde-Mekanlarında tezgah açmış durumdalar. Her Ramazan ayında aniden türeyen böylesi ilginç ürün ve satış yöntemlerine bu sefer macuncular katıldı.

Macunun faydalarına bakıldığında “Hafızayı güçlendirir, hiper tansiyonu düşürür, cinsel gücü artırır, sperm sayısını artırır, bel gevşekliğini giderir, böbrekteki kum ve taşları döker, mide ve bağırsak mikroplarını çldürür, diabet hastalığına insülün etkisi yapar, kalbe ferahlık verir, mideyi ıstır, iştah açar” gibi ve benzeri yirmi yirmibeş durumda bir ilaç etkisi göstereceğine dikkat çekiliyor.

Mübarek ramazan günlerinde 7-24 Esenler Haber olarak kimsenin emeğine, ekmeğine ve işine karışmış olmadan bizde dikkatten kaçan bu macun tanıtım araçlarına yetkililerin dikkatini çekmeyi gerçek Esenlerlilikten sayıyoruz… 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —