ESENLER'DE DUVAR REKLAMLARI

ESENLER

Esenler ‘de ana arterlerde ve otoban kenarındaki binaların kör duvarlarına reklam giydirilmesi modası yayılıyor…

 

 

 

 

 

 

Esenler ‘de ana arterlerde ve otoban kenarındaki binaların kör duvarlarına reklam giydirilmesi modası yayılıyor…

Çokuluslu firmaların ve egemen sermayenin ülkemize dayattığı reklam budalalığı ve tüketim çılgınlığından Esenler ’de nasiplenmeye başladı. Boş duvarı olanın reklam beklediği reklam verecek olanın duvar aradığı günler yaşanıyor.

Bina cephelerindeki bu reklam çılgınlığının iyi denetlenmesi halinde Esenler Belediyesi’ne ciddi bir bütçe sağlayacağı gerçeğine inanıyor Esenler’liler.

Halk Esenler ’in çehresini değiştirmek için yapılan prestij cadde, cephe giydirme gibi çalışmaların yanı sıra bu reklam giydirmelerin de belediyeden halkın menfaatine sonuçları olan planlamayı yapmasını bekliyor.

Esenler’liler duvarlara reklam verenlerin de, reklam alanların da belli prosedürleri tamamlayarak bu işi yaptıklarına inanıyor.

Eğer öyle değilse belediye yetkililerinin, esnafımızın küçücük tabelasıyla duvar boyu reklam verenler ile rekabetine yardımcı olması gerekir.

Vatandaşlar  ve kamuoyu  Bu duvar reklamcılarına,  İlan ve reklam harçlarının nasıl uygulandığı konusunda bilgilendirilmeleri gerektiğini dile getiriyorlar.    



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli