ESENLER'DE DEMOKRAT PARTİ SEÇİMLERE HAZIR

ESENLER

Esenler Demokrat Parti’de ilçe başkanı değişti, Paşa Kaçan yeni ilçe başkanı…

 

ESENLER’DE DEMOKRAT PARTİ SEÇİMLERE HAZIR…

 Esenler Demokrat Parti’de ilçe başkanı değişti, Paşa Kaçan yeni ilçe başkanı…

“Referandumdan sonra yapmış olduğumuz ilçe kongresinde yönetimde teşkilat başkanı olarak yer aldım. Genel seçimler dolayısıyla ilçe başkanımız Hakkı Çakır milletvekili aday adaylığına müracaat edince tüzük gereğince ben ilçe başkanı oldum.

Otuz altı senedir siyasetin içinde olan biri olarak ilçe başkanlığı görevini seve seve kabul ettim. Zaten teşkilat başkanı iken uyumlu ve olumlu çalışmalarda bulunmuştum. Şimdi ilçe başkanı olarak Demokrat Parti geleneğinin Esenler ’de var olması için çalışacağız. Seçim süresince bu görevime devam edeceğim. Seçimlerden sonra olağanüstü kongre yaparak başkanlığı bırakacağım. Yani aday olmayacağım ilçe başkanlığını genç arkadaşlardan birine bırakacağım.

Biz Demokrat Parti olarak diğer bazı partilerle seçim ittifakı yapmak istedik. Genel başkanımız bu konuda çok çalıştı. Ama ittifak şimdilik gerçekleşmedi. Biz seçime hazır bir partiyiz. Bizim geçmişten gelen bir misyonumuz var. Herkes bunu böyle bilsin.

Esenler ilçesi olarak kadın komisyonumuz, gençlik komisyonumuz ve ilçe teşkilatımız hazır. Bunu göreceksiniz. Esenler ‘de alacağımız oylarla iktidara hazır bir partiyiz. Devamlı toplantılar yaparak durum değerlendirmesi yapıyoruz. Yerinde tespitlerle eksik yönlerimizi tamamlamaya gayret ediyoruz. Halen ittifak çalışmalarımız devam ediyor. Bir seçim ittifakı olursa bizim için de iyi olur. Olmaz ise tek başımıza seçimlere gireceğiz.

Demokrat Parti’yi istenilen yere getirmek her DP’linin asli görevidir. Biz de görev adamıyız. Genel başkanımızla beraber Demokrat Partiyi olması geren yere getireceğiz…”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli