ESENLER'DE CHP'Lİ İLÇE YÖNETİCİLERİ NE İŞ YAPAR

ESENLER

Aralık ayı Esenler Belediye meclis toplantılarının ikincisinde F.Çakmak Mahalle Muhtarlığının binasını gündeme taşıyan İyi Partili Mikail Karapınar’a, AK Partili Çetin Ömer Çetinkaya, yeşil severlerin v

KONGRELERİN KARTONCU BAŞININ HER AN ÖRGÜTÜ KAYIP OLABİLİR”
Esenler’de CHP’nin ilçe yöneticisinin burnunun dibinde, ruhsatı şaibeli olan kahvehanesinin yanı başında, çocuk parkının tam ortasına keyfe keder ruhsatsız inşaat başladı, bitti ama bu yöneticinin çocuk parkına yapılan ruhsatsız inşaattan haberi yok! Gülünç değil mi? Evet, bu yönetici CHP’nin örgütünden sorumlu ve geçmişte belediye meclis üyeliği yapmış kahve işletmecisi, kongrelerin kartoncu başı. Örgütü kayıp olursa şaşırmayın, bu kişi ayı zamanda 2 dönem meclis üyeliği görevi yapmış, görev yapıp yapmadığına veya nasıl görev yaptığına, AKP’lilerle ikili ilişkilerinin nasıl yürüdüğüne siz karar verin.

“İŞE GİRMEK İÇİN İYİ PARTİYE KAYIT OLACAKSIN AMA OYUNU SENİ KULLANAN CHP’YE VERECEKSİN”
Vallahı bu arızalı yöneticinin dünyadan haberi olmadığı gibi, kapısının önünden de haberi olmadığı kesin. Haberi varsa kabahati daha büyük. Neden mi? bugün meclise bu yerin durumu ne hikmetse yılların siyasi partisi ana muhalefet meclis üyeleri tarafından değil iyi partili meclis üyelerince gündeme geldi. Gerçi CHP’li isen Belediye meclis üyesi olmak için ya arkanda amcan olacak, ya akıl yönünden normal olmayacaksın veya rant kovalama kabiliyetin  veya arkadaşını bırak babanı bile üç kuruşluk menfaatin için satacak bir karakterin olacak işte o zaman işlem tamamdır, seni her göreve seçerler. Başka bir nedene gerek yok, bunlar varsa her görev için yeterlisin.

CHP İlçe yöneticisi olmak ise çok kolay, mezhep bağların olacak, biat edeceksin, Hüseyin Aksu’nun yalakasına yalakalık yapacaksın, yanlışları görmeyeceksin ve halk, emek, yoksulluk umurunda olmayacak. İşe girmek ise en zor olanı, kolay olanı ise İyi partiye kayıt olacaksın ama oyunu YCHP’ye vereceksin.  CHP’de cemaatlerden, akrabalardan, birisinin karısından, kızından ve yandaşlardan işe girmek için sıra sana asla gelmez. 

Sonuç ortada adam ilçe yöneticisi, Esenler’de kaç cami var bilmez ama ramazanlarda oruç tutar. Dini kimseye bırakmaz ama kahvehanesine o şaibeli ruhsatını meclis üyeliği unvanını rüşvet olarak kullanarak alır. Eeee böyle birinin kapısının önünde olan bir yanlışı meclise veya parti organlarına taşımasını beklemek enayilik olur. Gelin sizler siz olun bu menfaat gruplarından bir hayır beklemeyin ki kimse size enayi demesin.

 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli