ESENLER'DE AÇIM DEDİ VE BAĞIRDI- İKİ SERSERİ DAYAK ATTI

ESENLER

Sokak kabadayılığına soyunan birkaç zibidi, sokakta sesini yükselten vatandaşa tekme tokat girişti ve kendince ceza kesti. Esenler Belediye Başkanına sorarsanız Esenlik Kenti der ve kafasına göre yorum yapar veya gece rüyas

Yer Esenler Sondurak/ Ana Cadde, Akşam Saat 20,30 çıvarları. Bir adam bağırıyor, “AÇ KALDIM, DÜN ALDIĞIM BU EKMEĞİN BUGÜN FİYATI FARKLI, BİZLER NE YAPACAĞIMIZA ŞAŞIRDIK” diye bağıran adam; elindeki poşeti yere fırlatıp atıyor.  Sonrası ise şiddet, tekme tokat oldu. Yolda yürüyen iki kişi, “vay sen ekmeği yere attın, dinsiz, bu nimettir, nasıl atarsın lan” ve ağır küfürlerle o yoksul, elini kaldırmayan, açlığa isyan eden kişiyi sokak kabadayılığına soyunan iki kişi bir güzel dövüyorlar. Dövülen vatandaşın üstünde elbisesi yırtık, ayakkabıları eski ve yırtık, eline aldığı ekmeği pahalı aldığı için isyanın sonu ise hüsranla bitti. Bu işin hesabı ise sorulacağına kimse inanmıyor, kimin kime güçü yeterse. Ülkede Kimsenin can güvenliği yok, hele hele Esenlerde hiç yok!
 Burası ESENLİK KENTİ ESENLER…
Yoldan geçenler, çocuklu aileler korkuyor, yoksul vatandaşı kurtarmaya çalışanlar küfür yiyor ve herkes seyretmekle yetiniyor. Olay yerinde bulunan insanlar “Ne olur bu olayı haber yapın ve bu şehir eşkıyalarına birileri hesap sorsun. Sokakta yürümeye korkuyoruz” dediler.
 

 

  • Pazar 36.7 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli