ESENLER YCHP'DE HERKES BİRBİRİNE KAZIK ATIYOR

ESENLER YCHP

Yıllar yılı gençlerin, kadınların, yoksulun, işsizin umut beklediği YCHP’de herkes üç kuruşluk menfaati için birbirine kazık atıyor. En son Esenler YCHP’de eski gençlik kolu başkanı Ersel Aydoğdu&r

Esenler YCHP’de yaşanan kazık atma olayında bazı partililer “kazık atanlarda ahde vefa olmadığı gibi kazık yiyende de zerre kadar onur olmadığın” söylediler.
Parti örgütü “kazık yiyene oh olsun” dedi, kazık atanlara ise, “onların karakterinde ve vicdanlarında var olan gerçekleşti, şaşırmadık” dediler.

BAKIN BAŞKA NE DEDİLER…
ERSEL SANA İYİ OLDU... Gördün mü kazık atmanın ne demek olduğunu, gördün mü abi dediğin kişinin hangi karakterde olduğunu ve makam mevki için babasını bile nasıl satabileceğini, senin gibi satılmışları kullanıp, kullanıp nasıl atabileceğini. Gördün mü o güvendiğin dağlara kırmızı kar nasıl yağdığını, arkandayım diyen Hüseyin Aksu’nun fırıldaklığını. Ersel, Sarıyer Belediye Başkanının sana “bu listeye oy ver dediğini” hatırladın mı? Ya seninde bildiğin halde, söylediğin ve her ortamda anlattığın taciz olayının içinde olan, yemekli gecenin hesabını vermeyen, birçok kirliliğin içinde olan, karısını bir yerlere atamak için yırtınan, şahsı hesaplar içindeki ilçe başkanına hesap sormayan ve ilçe başkanlarının kirliliklerinin üstünü örtmek için görev üstlenen il başkanın ne kadar ahlaklı olduğunu. Görmediysen sana yazıklar olsun ve bunları inkar ettiğin için biraz ayıp ediyorsun be solcu geçinen dindar çocuk.

Ersel senin samimiyetine güvenenlere İlçe başkanlığı seçimlerinde birilerinin talimatıyla kazık atarsan ve üç kuruşluk menfaatin uğruna, üç kuruşluk adamlara oyunu ve arkadaşlarını sattığın için sana oh oldu… sana iyi oldu. Adam sınıfına sokulmayacak faşistlere, Hüseyin Aksu’nun beslemelerine, Canan Kaftancıoğlu’nun himayesinde olan birilerine “BAŞKANIM” diyen birinden gençlik kolu başkanı olmaz. yerine gelen çocuğun ise kanından şüphelendiğimiz için onun bir laboratuarda kan tahlili yapılması gerekiyor be ERSEL, bugün akrabasını satan biri yarın 7 sülalenizi satar.
 

Şimdi sana düşen görev neyin karşılığında baba dediğin, abi dediğin kişileri sattığını açıklamak. Açıklarsan yiğitsin diyeceğiz ama biliyoruz açıklayacak yürek sende yok. Sana en büyük kazığı ise kardeşim dediğin dallamanın attığını anladın herhalde. Arkadaşlık satışla başlamaz, kardeşim dediğin kapalı kapılar ardından sana kazık planını hazırlayanlarla neyin pazarlığını yapmaları başka bir mesele, bu işleri çok ama çok konuşacağız ERSEL” dediler.

İşin ve sözün özü YCHP’de sevgisizliğin, saygının ve adaletsizliğin adeta bir yaşam biçimi haline geldiğini söyleyen partililer, kazık atanında, kazık yiyeninde mutlu müreffeh olduğunu ve KRAL ÇIPLAK veselam dediler.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli