ESENLER SAADET PARTİSİ 7. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ESENLER SAADET PARTİSİ 7. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Saadet Partisi Esenler İlçesi Pazar günü (24-10- 2021) 7. Olağan Kongresini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren Mevcut Başkan Hulusi Özbek, yeniden SP Esenler ilçe başkanı s

Karamollaoğlu, salona delegelerin ayağa kalkarak alkışları ve teşkilat üyelerinin sloganları ile karşılandı. Genel Başkan Karamollaoğlu, salonda kısa bir tur atarak  delegeleri, hanımları ve gençleri selamladı. Divan Başkanı Bekir Demirkaya yönetiminde İstiklal Marşı okunduktan sonra açılış konuşmaları bölümünde İlçe Başkan adayı Hulusi Özbek, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Akabinde 10 yıl Esenler İlçe Başkanlığı görevini başarı ile yapan şimdiki il yöneticisi Tuğrul Yalçınkaya, yaptığı selamlama konuşmasında Esenler SP teşkilatına teşekkür etti. Devamında ise SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Esenler İlçe teşkilatına yeni dönem için başarılar diledi ve kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundu ve  siyasi konuşmalarını yapmak üzere Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu kürsüye davet edildi.

Karamollaoğlu,  Esenler Teşkilatına ve Tuğrul Yalçınkaya’ya teşekkür ederek konuşmasına başladı.  Karamollaoğlu, Hulusi Özbek ve yeni yönetimine ise başarılar diledi. Gündemin yoğun ve birçok zorluklarla dolu olduğuna işaret ederek, işlerinin elbette zor olduğunu ama imkânsız olmadığını salondaki teşkilat mensuplarına ve Esenler halkına belirtti.

“VATANDAŞIN GÜNDEMİ EKONOMİ”
Esenler Teşkilatının tüm kademelerine teşekkür ederken birçok tavsiyelerde bulunan Karamollaoğlu, Esenler ’in bir Türkiye minyatürü olduğuna işaret ederek işlerinin çok önemli sorumlulukları beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi. Konuşmasının devamında, vatandaşın gündeminde tek gündemin ekonomi olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, vatandaşın kafasını meşgul eden iki meseleden birinin “İşim var mı? Bu işte aldığım ücret beni insanca yaşatabilecek mi? Olduğunu belirtti.

KARAMOLLAOĞLU, FIKRA İLE İKTİDARIN HALİNİ ÖZETLEDİ
Esenler 7. Olağan Kongresinde konuşan Temel Karamollaoğlu, konuşmasının sonuna doğru bir ülkenin itibarının, gösteriş, lüks, israfla dolu politikalar izlemek yâda hazine garantili, dövize endeksli, Sayıştay denetiminden yoksun, devasa projeler yapmakla sağlanamayacağına değindi. Aksine reel sektörü, tarımı, ileri teknoloji sanayini destekleyerek kişi başına milli geliri arttırmak, halkın güven ve refahının tesis edilmesiyle bir devletin itibar sağlayabileceğini ısrarla vurguladı.
Bir fıkra ile İktidarın halini özetleyen Karamollaoğlu konuşmasının sonunda iktidarın yürüyüşünden ne ekonomi yönetimi, ne şahsiyetli dış politika, ne de iç huzura dönük bir çözüm beklemediklerini, şimdiye kadar izledikleri politikalardan bunun az çok artık belli olduğunu belirtti.
 
Karamollaoğlu, bu sorunları çözecek, şahsiyetli politikalar izleyecek, müreffeh Türkiye’yi inşa edecek olan kadroların ancak ve ancak Milli Görüş kadroları olabileceğini iddia etti. Teşkilat kadrolarının her zamankinden daha fazla tetikte, planlı, disiplinli çalışması gerektiğini, ana kademeden, kadın kollarına, gençlik kollarından Milli Görüşçü kuruluşlara kadar tüm teşkilat mensuplarının canla başla çalışacağına inandığını hatırlatan Karamollaoğlu salonun coşkulu alkışları altında konuşmasını tamamladı.



 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli