ESENLER MECLİSİNDE KİM KASABA SİYASETÇİSİ?

ESENLER MECLİSİNDE KİM KASABA SİYASETÇİSİ?

Esenler belediyesinin mayıs ayı (2021) meclis 1.ve 2.birleşiminde hararetli tartışmalar yaşandı. AKP’li Ömer Çetinkaya her iki birleşiminde CHP’ye salladı, market projesinden tutun birçok konuta ahkam kesti.

Esenler belediyesinin mayıs ayı meclis toplantılarında İyi partili meclis üyeleri katı defans yaptı, CHP’li meclis üyeleri gedik verdiler, anlamsız konuşmalarla gündemi meşgul ettiler. Yanı Esenler meclisi evlere şenlik…
CHP Esenler belediye meclis üyesi Kemal Şahin, meclis başkanına dert yandı ve masumane bir şekilde, “kesin hesap kitapçığı neden bize verilmedi” dedi. Kemal’in bu masumane isteğine Ömer Çetinkaya Kasaba siyaseti yapma” dedi ve Şahin'i aşağılar bir tavır sergiledi.
 
ESENLERİN YENİ MARKETİ MECLİSTE KONUŞULDU
Esenler belediyesinin mayıs ayı 2.birleşiminde CHP’li meclis üyesi market konusunda” bu marketten kimler faydalanacak, ortak hizmet anlaşmasını ve kooperatif market hizmeti projesini bize anlatır mısınız?” devamında Kemal Şahin, meclis başkanına dert yandı ve masumane bir şekilde, “kesin hesap kitapçığı neden bize verilmedi? Dedi.
 
CHP’Lİ ŞAHİN BAKIN BUGÜNE KADAR NEDEN PASİF DAVRANMIŞ 
Şahin: Hesap kitapçığı elimizde olmuş olsaydı sizlerin neler yaptığınızı, kimlere ne kadar borcunuz olduğunu bilir ve sizlere ona göre konuşurduk. Bizler bu kitapçığın elimizde olmayışı nedeniyle sağlıklı bir değerlendirme yapamıyoruz. Diğer belediyeler bu kitapçığı verdikleri halde siz neden vermiyorsunuz? Bizlerden bir şeyler mi saklıyorsunuz. Aynı işleri faaliyet raporlarında da yaptınız, sizlerden şüpheleniyoruz ” dedi.
 
“KEMAL ŞAHİN, KASABA SİYASETİ YAPIYOR”
Ömer Çetinkaya: Kemal Şahin’i defalarca uyardık, kendisi kara cahildir, girsin belediyenin resmî sitesine orada her şeyi görecektir. Belediyemizin halka hizmet amaçlı açacağı marketten ülkemizde 202 adet var, İstanbul’da ise 35 tane var. Bu marketleri piyasayı kontrol etmek adına, fiyatları bir ayarda tutmak adına ve ihtiyaç sahiplerine, engellilerimize hizmet için açtık. Yanı Ekmek büfeleri mantığı gibi.

 Kemal Şahin, Sen ben kavgası anlayışında yanı kasaba siyaseti yapıyor. Şahin kasaba siyasetini aşamadı. Bu gidişle aşması da zor” dedi.

 
 
 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli