ESENLER MECLİSİNDE ETİK DEĞERLER YOK SAYILDI

ESENLER MECLİSİNDE ETİK DEĞERLER YOK SAYILDI

Esenler belediye meclisinin Eylül ayı ilk birleşiminde tam bir komedi yaşandı. İktidar muhalefete terörist dedi, muhalefet "diyen şerefsizdir" dedi. Ana muhalefet ise, “Siz ihale alıyorsunuz, biz alırsak niye kızıyorsun

“CHP İYİ PARTİ TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ORTAĞI”
AKP’nin şımarık çocuğu Ömer Çetinkaya, CHP ve İYİ Partilileri terörist olmakla suçlayan konuşması şöyle” “Ormanları bir terör örgütü yaktı ve konuşan bu arkadaşların partisi CHP İYİ Parti bu örgütlerle ortak. Biz orman yangınlarında en başarılı müdahaleyi yaptık. Milleti millet yapan acıda, tasada ve sevinçte birleşmektir. Bu millet bunun için size değer vermiyor. Bu milletin hala umudu AKP’dir. Eğitimde çağ atladık, biz gelmeden önce okulların ve sınıfların durumu perişandı ama biz bütçede en büyük payı eğitime ayırdık. CHP ve İyi parti FETÖ taktikleri ile konuşuyor. Siz FETÖ cülüğü Atatürkçülüğe kalkan yapıyorsunuz. CHP’liler bir suç işlediklerinde Atatürk’e sığındıkları gibi İyi partililerde aynı işi yapıyor. Siz teröristlerle işbirliği yaptınız. HDP, PKK ve PYD ile işbirliği içindesiniz.

 

Ömer Çetinkaya, “Biz şiddete karşıyız ve Kavuncu’ya yapılanları kınıyoruz. O işi kendi gençlik kolları yaptı. Ülkede açlık yok, Meral Hanım gittiği yerde birileri sebzeleri yerlere döküyor, onlarda açlık var diye Tiyatro oynuyorlar, bunun adı yalan terörüdür. Algıyla yalanla ve milletin aklıyla dalga geçerek siyaset yapıyorsunuz.
AKP İstanbul’u kazandıktan sonra insanlar banyo yapacak ve içecek su buldular. CHP’li başkan şu an oturtulmuş sistemi yürütemiyor. İBB Başkanına Fatih Sultan benzetmesi yaparak bizleri Bizanslı- Haçlı dediler. Hani siyaset ahlaklı yapılacaktı, Fatih’e benzettiğiniz adam “zülüm 1453’de başladı” diyen birisidir. Bu adam belediye otobüslerini yürütemiyor. Hayvanlara gaddarlık yapanlarsınız.


BANA VE PARTİME TERÖRİST DİYENLER ŞEREFSİZDİR

Tüm bu ağır ithamlar karşısında CHP’li meclis üyeleri sessiz kalırken, gerekli cevapları yanıtlama yerine işin üstünü örtmeye, meclisi yumuşatmaya çalışmaları ve mecliste peygamberliğe soyunmaları gözlerden kaçmadı.
 
İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar, sert sözlerle Ömer Çetinkaya’ya “kim terörle işbirliği yaptıysa şerefsizdir, namussuzdur. Bu sözleri söyleyenlerde yanı bana terörist kim söylüyorsa şerefsizidir. Herkes haddini bilsin” diyerek sert bir çıkış yaptı.

 
CHP’LİLER MUHALEFETE DEĞİL PEYGAMBERLİĞE SOYUNDULAR
 
CHP’li Turna, ise Ömer Bey bana laf attı, ben bunlardan alınmıyorum. NE benim nede partimin terörle bir bağlantısı var. CHP’li veya AKP’li belediyelerin yolsuzluklarını konuşabilmek için bir gündem belirleyelim herkes eteğindeki taşı döksün. Sizleri kim eleştirirse PKK’lı veya başka bir terör yandaşı oluyor. Çözüm sürecinde siz PKK ’ile işbirliği yaptınız, Osman Öcalan’ın TRT konuşması ortada” dedi ve yolsuzluk konusunda Erdoğan Bayraktar’ı örnek gösterdi, belediye otobüsleri konusunda ise 6 uçağı havalandıramayan bir devlet büyük değildir dedi.
 

CHP’li diğer meclis üyesi ise dünyadan haberi yokmuş gibi davranarak, bilgisizce araya giriyor ve, “bak biz kendi adamlarımıza ihale veriyoruz, sizde Esenler’de yandaşlarınıza ihale verdiniz, biz hırsızlık yapıyoruz, sizde yapıyorsunuz” diyerek bir kötü örnekle diğer bir kötü yaşanmışlığı aklamaya çalışması çok vahimdi.  

Ömer Çetinkaya’nın Ormanları terör örgütü yaktı söylemine, kendi partilisi olan meclis üyesi Hatice Yılmaz’dan yalanlama geldi. Yılmaz,” Nem oranlarının düşüş sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi bizde de yangınlar oldu” dedi.
 
“HAMİDİYE SKANDAL- İSPARK 100 MİLYON ZARARA SOKULMUŞ”
AKP’li Hasan Şahin, bugüne kadar hep sustu ama bu sefer CHP’li meclis üyesine önceden verilen yazılı bir metin verildiği gibi bu çocuğa da AKP’liler bir metin yazdılar  AKP’li Hasan Şahin: seçimler ’de İSPARK nasıl zarar eder. İmamoğlu sadece İSPARK’I 100 milyon zarara sokmuştur. pandemi döneminde İSPARK batma noktasına gelmiştir ve çalışanlarının maaşını devletimiz ödedi. Şile’de ormanlık alanda ve kaçak dolum tesisi CHP Başkan adayının eşine ait. Bu yandaş tesis Hamidiye A.Ş’ye fason olarak su tolumu yapıyor. CHP’li İBB Yönetimi yine CHP’li bir kişiye ihale vermiş, işler tıkırında ama bu bir skandaldır. Başka ve daha büyük skandal ise bu firma kuyudan çıkardığı suyu Hamidiye şişelerine doldurarak halka kuyu suyu içiriyor, bu firma dolandırıcılık yaparak halkın sağlığı ile oynuyor. İmamoğlu İstanbullulara hayatı zehir ediyor.  
 
RAHŞAN ECEVİT’E BÜYÜK SAYGISIZLIK
Aziz Damar, Bülent Ecevit’in eşine uyduruk, belgesiz, bilgisiz öyle bir söz etti ki “1999 Depreminde Rahşan Hanım, Ecevit rahatsız olmasın diye uykusundan kendilerini uyandırmadı” dedi ve İYİ Partililer “ne zaman söylemiş bunu, sen bizimle değil meclisle dalga geçiyorsun” dediler.

Ve nihai son Esenler meclisi aslında tam bir komedi, tam bir rezalet. Halkın ve Esenlerin sorunları değil, kişilerin şovlarına sahne olan bir meclis izledik.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli