ESENLER HAS PARTİ SEÇİME HAZIR

ESENLER HAS PARTİ SEÇİME HAZIR

Esenler Halkın Sesi Partisi İlçe Başkanı Burhan Kocaman ilçe olarak seçime hazır olduklarını beyan ederek,”7-24 Esenler Haber” e ilçe ve ülke genelinde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu

ESENLER HAS PARTİ SEÇİME HAZIR…

Esenler Halkın Sesi Partisi İlçe Başkanı Burhan Kocaman ilçe olarak seçime hazır olduklarını beyan ederek,”7-24 Esenler Haber” e ilçe ve ülke genelinde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu…

28 GÜNDE KONGRE YAPTIK

Halkın Sesi Partisi çok yeni bir parti. Yeni olmasına rağmen günden güne de büyüyen bir parti. Özellikle ayrılma sürecine girdiğimizde Türkiye’deki herkes siz parti kuramazsınız dediler. Biz çok kısa bir sürede partiyi kurduk. Bu seferde seçime giremezsiniz demeye başladılar. Ama görüyorsunuz bizler hem partiyi kurduk hem de seçimlere gireceğiz. Ayrıca tek başımıza seçimlere gireceğiz. Partiyi kurduktan 28 gün sonra Türkiye’de bir parti olarak ilk kongremizi yaptık. Bu gün her ilimizde, ilçemizde teşkilatlarımızı kurduk. Has partinin teşkilatlanması tamamlanmıştır. İçtenlikle söylüyorum bu seçimlerde tahmin edilenin çok üstünde oy alacağız. Halkın sesini meclise taşıyacağız. Hedefimiz budur, biz parti olarak da iktidara talibiz.

HOROZ DÖĞÜŞÜ DEVAM ETMEYECEK

Bu seçimler çok önemlidir. Biz mecliste olması gereken bir partiyiz. Hem bizim açımızdan önemlidir hem ülke hayrına gereklidir. Aksi olursa Türkiye’ye yazık olacaktır. İki partinin horoz döğüşü devam edecektir. Biz bu döğüşe engel olacağız. Türkiye’yi tozpembe gösteriyorlar. Ama iş öyle değil. Ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. GSMH üç katına çıkmış deniliyor ama dış borç üç buçuk katına çıktı, bunu söyleyen yok. Türkiye’de her doğan çocuk borçlu doğuyor, bunların hesabını neden yapmıyorlar.

YAPILAN ANKETLERE HALKIMIZ İNANMASIN

Bizim ilk kurulduğumuz günlerde %7 oyumuz vardı. Şimdi daha yukarılarda bir yüzdeye sahibiz. Baraj sorunumuz olmayacak diye düşünüyorum. Asılsız anketlerle kimse halkımızı, kamuoyunu yanıltmasın. Biz bir kartopu misali giderek büyüyoruz. Zaten halkımız böyle bir partiyi bekliyordu. O parti Has Partidir. Halk sorunlarına çare arayan, çareler üreten ve üretecek olan partinin Has Parti olduğunu artık anlamıştır. Biz de anlatmaya devam edeceğiz. Bunda en büyük faktör deneyimli başarılı bir genel başkanımızın olmasıdır. Sayın Numan Kurtulmuş liderliğinde mecliste kilit parti olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

ESENLERDE 13 HAZİRAN SABAHI

Ben Esenler’de yaklaşık 20 yıldır yaşıyorum. Ben Esenlerliyim. 94-95 yılları arasında bir şeyler yapıldı Esenler’de. Hükümetlerin ve ülkenin sıkıntıları olduğu günlerdi. O zorluklara rağmen hizmet verilmeye çalışıldı. Yeterli miydi hayır değil. 2002’ye geldiğimizde tek başına iktidar olunmuş bir dönem başladı. Yerelde ve genelde iktidar partisi ayni olmasına rağmen hiçbir şey yapılmadı Esenler’de. Esenler’e yazık edildi, adeta üvey evlat muamelesi gördü Esenler. Nasıl olsa Esenler oy deposu hizmet versen de olur vermesen de olur mantığı yürütüldü. Bize oy vermeye mecburlar denildi bir şekilde. Oysa hiç de öyle değil. Esenler’de 13 Haziran sabahı herkes halkın sesi ile uyanacak. Halkın Sesi Partisi halkımızın teveccühü ile layık olduğu yere gelecek.

Biz Esenler’e bu güne kadar kim ne hizmet vermişse teşekkür ederiz takdir ederiz. Ama geç kalınmış bu hizmetleri kimse nimet diye sunmasın. Geç kaldıkları için Esenlerlilerden çıkıp özür dilesinler. Sayın Topbaşın Esenlere özür borcu vardır. Esenler’e en kısa zamanda 5 milyar dolarlık yatırım yapmalıdır Büyükşehir. Halkımızdan helallik almak için çok çalışmaları gerekiyor. Bu bizim Esenlerlilerin en doğal hakkıdır. Çevre ilçelere yapılan yardımlar kadar bize de yapılmalıdır.

YERİNDE DÖNÜŞÜME EVET

Kentsel dönüşüm projesi de çok geç kalınmış bir projedir. En başından beri biz destek sunduk. Eğer Belediye Başkanının meclis kürsüsünde konuştuğu gibi, kayıtlara geçen biçimde olacaksa yine destek sunarız. Ancak verilen sözlerin tutulması şartıyla. Yerinde dönüşüme daireye daire verilmesine tarafız. Hatta o görüşmede sorduğum gibi ya üst katlarda bir daire sahibine kurada bodrum çıkarsa ne olacak sorusuna başkanın bodrum katları kura dışı tutacağız dediği gibi. Tüm bu sözlerin takipçisi olacağız. Hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmeyeceği bir yerinde dönüşüme eskiden olduğu gibi desteğimiz devam edecektir.

 

 



  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 25.3 ° / 17.8 ° Güneşli