ESENLER GELECEK PARTİSİYLE ARAMIZDAKİ BUZLAR ERİDİ

ESENLER GELECEK PARTİSİYLE ARAMIZDAKİ BUZLAR ERİDİ

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde 1. Olağan kongresi sonrası ilk önce gazetemizi ziyaret ettiler.

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve beraberindeki yöneticileri ile gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret gayet samimi bir ortamda gerçekleşti. Sayın İlçe Başkanı Kaplan’la aramızda yaşanan gönül kırıklığı ve nedenlerini konuştuk. Bir yanlış anlaşılmanın sonucunu yaşanan küskünlüğü nedenleri ile masaya yatırdık.
Kaplan söz verdi…
Önce biz ev sahibi olarak yaşananları anlattık ve Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’dan bazı konularda söz aldık.
 
“KALEMİNİ SATMAYANLARLA BU YOLLARI AŞACAĞIZ
Kaplan: Bizler Türkiye’nin geleceğiyiz, bu anlayışla yola çıktık. Ötekimiz olmaz, aramızda küskünlüğe yer yok.  Basının özgür ve tarafsızlığını savunan birisiyim. Kalemini satmayanların kalemini kimse kıramaz. Bizler geçmişte nasıl muhalefet yaptıysak, insanlarımızın yarınlara umutla bakması için daha güçlü ve etkili siyaset yapacağız. Halk adına konuşacağız, Esenler adına söz söyleyeceğiz. Yanlış nereden kimden gelirse biz o yanlış yapana karşı en sert sözlerle muhalefet yapacağız.  Kavga değil barış ama herkesle…Bizler bir siyasi partiyiz, değerli yerel basınımızla bir kavgamız söz konusu bile yapılamaz. Partim, ben ve yönetimim kalemini satmayan, halk adına yazan, çizen basınımızla uzun yolumuzu birlikte yürüyeceğiz. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuşsa, tüm basın emekçilerimizden özür dileriz, sizler bizim gözbebeğimizsiniz” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı