ESENLER GELECEK PARTİSİ PAZARCI ESNAFININ DERTLERİNİ DİNLEDİ

ESENLER GELECEK PARTİSİ PAZARCI ESNAFININ DERTLERİNİ DİNLEDİ

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve beraberindeki partililer, Esenler son durak da ki en büyük semt pazarı olan Perşembe Pazarı’nda tezgah kuran esnafı ziyaret etti alışveriş yapan vatandaşların dertle

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İl Başkan yardımcısı Uğur Avni Başarır ve beraberindeki partililer, Pazarcı esnafını tek tek gezerek sorun ve taleplerini dinlediler, yapılan şikâyetleri not aldılar.  İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Gelecek Partililer, esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

“ÜLKEMİZ VE ÜLKE İNSANIMIZ BU GÖRÜNTÜLERE LAİK DEĞİL”
Kaplan: bizler Esenler’de hergün değişik yerlerde saha çalışması yapıyoruz. Bugün semt Pazar yerine geldik, esnafımızın önce elini sıktık, selam verdik, selamlarını aldık. Esnafımız çok ama çok büyük sıkındı içinde, Pazar yerinden alışveriş yapmaya gelen halkımız da aynı şekilde sıkındı içinde.  İnsanlar kilo ile alışveriş yapmadığını, tane ile meyve sebze aldığını üzülerek gördüm. Bizim ülkemiz ve ülke insanımız bu görüntülere laik değil. Yakışmayan bir ülke manzarası ile karşı karşıyayız.

Bakın bu saatte Pazar kalabalık olması gerekirken boş, insanlarımız ay sonunu getiremez durumda. Son zamlar tamamen insanlarımızın belini büktü, kimsenin yüzü gülmüyor. Mutfaklar yangın yeri olmuş, tencere kaynamıyor ve buraya gelen insanlarımız meyveleri, sebzeleri seyrediyor, etiketlere bakıyorlar. Çok ama çok zor bir süreç yaşıyoruz, bu iktidardan bir an önce kurtulmamız lazım. Çare gelecek partisidir, çare halkımızın özgür iradesidir. Esnaf işlerinin %70 düştüğünü, evine ekmek götüremediğini söylüyor. Biz bu durumu gördük ve içimiz sızladı.
“GELSİNLER VE GÖRSÜNLER TEZGAH ALTINDAN MEYVE TOPLAYAN ONURLU TEYZELERİMİZİN, NİNELERİMİZİ GÖZYAŞLARINI”
Birde Pazar bittiğinde yaşanan açlık ve yoksulluk dramını görmeyen gözlerin görmesini, işitmeyen, sağır olmuş kulakların işitmesini istiyoruz. Gelsinler görsünler… Pazar bittikten sonra tezgah altından meyve toplayan onurlu teyzelerimizin, ninelerimizi gözyaşlarını. İnsanlar evlerine ekmek götüremiyor, dükkan ve ev kiralarını, faturalarını ödeyemiyor. Devletimiz esnafı ayakta tutacak tedbirleri de almalı” dedi.

Gelecek partisi sivil toplum ve halkla ilişkiler başkan yardımcısı Uğur Avni Başarır:  Enflasyon rakamları ile oynayanlar birgün sahaya inin ve bu halkın neler çektiğini görün





  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli