ESENLER ESENLİK DEĞİL YOKSULLUK ŞEHRİ

ESENLER ESENLİK DEĞİL YOKSULLUK ŞEHRİ

CHP Esenler İlçe Başkanı, CHP Halkın Gönüllüleri bugün biraraya gelerek Genel Başkanları Kemal KILIÇDAROĞLU' nun başlatmış olduğu iktidar yürüyüşüne Esenler FAtih Malallesi 5. Cadde de deva

 

 

 

 

 

 

 

CHP Esenler İlçe Başkanı, CHP Halkın Gönüllüleri bugün biraraya gelerek Genel Başkanları Kemal KILIÇDAROĞLU' nun başlatmış olduğu iktidar yürüyüşüne Esenler FAtih Malallesi 5. Cadde de devam etti.

CHP Esenler İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Suayip VARDAR,CHP Esenler Halkın Gönüllüleri Komisyon üyesi Hüseyin KOÇ, Belediye Meclis Üyelerinden Cemal KAYA, Eski Belediye Başkan Adayı Yüksel KILIÇ, partinin değişik kademelerinde görev yapan örgüt emekçileri destek vererek birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde çalışmalarına devam ediyorlar.

CHP seçim çalışmalarında güzel görüntülere rastlamamız ise seçimlerin dostluk içinde geçeceğinin göstergesi idi. CHP konvoyu Fatih Mahallesi 5. Caddede MHP liler tarafından durdurularak seçim irtibat bürolarında çay içilmeye davet edildi. Bu davete icabet eden CHP liler ve MHP lileri gönülden kutluyoruz.

CHP Esenler İlçe Örgütü Fatih Mahallesinde Esnaf ziyaretlerinde bulundu. 2. Bölge Milletvekili Adaylarından Sayın Seyfullah BEYSÜLEN' le Esenler Fatih Mahallesi 5. Cadde de Esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

CHP 2.Bölge Milletvekili Adayı Sayın Seyfullah BEYSÜLEN vatandaşlar ile yapmış olduğu görüşmede, vatandaşların AKP iktidarından çok dertli olduklarını biran önce kurtulmak istediklerini özellikle esnafın kepenk kapatarak bir bir esnaflıktan feragat ettiğini gözlemlediğini söyledi. Daha sonra konuşmalarına devam eden BEYSÜLEN AKP li Esenler Belediye Başkanını medyadan takip ediyorum. Esenlerin esenlik şehiri olduğunu söylüyor. Esenler maalesef esenlik şehiri değil yoksulluk şehiridir. Esnafımızın durumu ortada siftah yapmadan dükkanını kapatan esnaf ile karşılaştım.

Gezdiğim yerlerde on dükkandan dokuzu'nun kapalı, birinin açık olduğunu gördüm. Halkımıza bir dokundum bin ah işittim. İnsanımız perişan artık bu ülkenin yeni yüzlere yeni iktidarlara ihtiyacı vardır. Vatandaşların sorunlarını çözmek için Esenler Fatih Mahallesi Esnafından, halkından kısacası tüm yurttaşlarından geleceğin iktidarını kurmak için CHP ye oy vermelerini istedim.

CHP Esenler İlçe Başkanı Suayip VARDAR ise Esenlerde CHP nin en az oy aldığı Mahallelerden birini gezdik halkımızın çok dertli olduğunu gördük. Halkımızın sıcak duygusu ve ilgisinden çok memnun oldum. Göreceksiniz CHP Esenlerde özelliklede Fatih Mahallesinde oy patlaması yapacaktır. Halkın iktidarını kuracağımıza inancım sonsuzdur dedi.



  • Pazar 36.7 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli