ESENLER EMNİYETİNDE DEVİR TESLİM

ESENLER EMNİYETİNDE DEVİR TESLİM

Yeni Esenler İlçe Emniyet Müdürü Celal Sel’in yerine Murat Şahin…

 

 

 

 

 

 

ESENLER EMNİYETİNDE DEVİR TESLİM…

Yeni Esenler İlçe Emniyet Müdürü Celal Sel’in yerine Murat Şahin…

Esenler ilçe Emniyet Müdürü Celal Sel bir yıl sürdürdüğü görevinden terfi ederek İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. Yerine Sultangazi İlçe Emniyet Müdür YardımcısıMurat Şahin Esenler İlçe Emniyet Müdürü  oldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde, terfi ve atamaların ardından bazı ilçe ve şube emniyet müdürlüklerinde görev değişiklikleri yapıldı. Esenler ilçesi de bu değişikliklerden payını aldı.
 

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiği günden itibaren birçok başarılı çalışmaya imza atan, halkla iyi ilişkiler kuran Celal Sel Esenler Emniyet Müdürlüğüne de 22 araç kazandırarak İlçenin suç oranın düşmesinde ve suçtan caydırma yönünde büyük çaba harcamıştı.

Esenler de sürdürdüğü bir yıllık görev ardından terfi alarak İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Celal Sel’e bizde 7-24 ESENLER HABER olarak başarılarının devamını dileriz.

Celal Sel Küçükçekmece, Başakşehir ve Esenyurt’tan sorumlu İstanbul il Emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapacak.

Celal Sel’in terfisi ile boşalan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne,  Sultangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şahin atandı. Yeni Esenler İlçe Emniyet Müdürü Şahin'e de 7-24 ESENLER HABER Ailesi olarak başarılar dileriz...



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli