ESENLER EMNİYETİ HIRSIZ AVINDA...

ESENLER EMNİYETİ HIRSIZ AVINDA...

31-05-2011 / 13:30 Esenler`de hırsızlık olaylarının eksildi denildiği bu günlerde Esenler`de birçok büfe ve bakkal`da hırsızlık şikâyetleri üzerine harekete gecen Esenler hırsızlık büro ekipleri uzun bir t

 

 

 

 

 

 

 

 

31-05-2011 / 13:30

Esenler`de hırsızlık olaylarının eksildi denildiği bu günlerde Esenler`de birçok büfe ve bakkal`da hırsızlık şikâyetleri üzerine harekete gecen Esenler hırsızlık büro ekipleri uzun bir takip sonucu iş yerlerini soyan T.S isimli şâhısı kıs kıvrak yakaladı.

Esenler’de hırsızlık olaylarının eksildi denildiği bu günlerde, Esenler’de birçok büfe ve bakkal’da hırsızlık şikâyetleri üzerine harekete gecen Esenler hırsızlık büro ekipleri uzun bir takip sonucu iş yerlerini soyan T.S isimli şâhısı kıs kıvrak yakaladı.

Esenlerde özellikle tekel ürünlerine musallat olan hırsız sonunda yakayı ele verdi Esenler emniyet ekiplerinin yaptıkları başarılı uygulama sonucu Fevzi Çakmak Mahallesi 1124 Sokakta sabah saat 05:30 yapılan uygulamada şüpheli hareketlerde bulunan T.S emniyete götürüldü T.S isimli şahıs GBT uygulaması sonucunda sabıka kaydına rastlandı parmak izi alınan şahısın daha önce birçok suçtan arandığı ortaya çıktı.

T.S’nin Emniyet kayıtlarında daha öncede 5 ayrı iş yerinde hırsızlık yaptığı aynı zamanda kasten adam yaralama suçundan da arandığı tespit edildi.

T.S emniyetteki sorgusunun ardında Bakırköy savcılığına sevk edildi savcılıktaki ifadesinin ardında tutuklanarak ceza evine gönderildi.



  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.3 ° / 27.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 28.2 ° Güneşli