ESENLER EMNİYETİ EKİP ARAÇLARINI ALDI

ESENLER EMNİYETİ EKİP ARAÇLARINI ALDI

Esenler Emniyet müdürlüğü hizmet araçları teslim töreni yapılarak araçlar, Esenler belediyesince müdürlüğün emrine verildi…

Esenler Emniyet müdürlüğü hizmet araçları teslim töreni yapılarak araçlar, Esenler belediyesince müdürlüğün emrine verildi…

Esenlerin mülki erkânı törende sırasıyla memnuniyetlerini dile getirdiler. Esenler ’in asayişine ciddi ölçüde katkıda bulunacak araçların devir teslimi mutluluk içinde yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Esenler Emniyet Müdürü Celal Şen ekip sayısının ondan yirmi beşe çıkacağına vurgu yaparak; “Daha huzurlu bir ortamda çalışıp daha huzurlu bir ortam yaratacağız” dedi. Müdür Şen devamla şunları söyledi; “Vatandaşımızın bir alo demesiyle beş dakika içinde yanında olacağız. Hedefimiz budur. Suç oranımızı aşağılara çekmek gayretindeyiz. Bu hedefler için ekip sayımızı artırmamız lazımdı. Şimdi bu araçların alımında katkı sunan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederim. Ayrıca bu araçların alımını teşvik eden Sayın Valimize de teşekkür ederim.”

Belediye başkanı M.T. Göksu ise konuşmasında Esenler ve Esenlerliler için üzerimize ne düşerse yapmak bizim görevimizdir dedi ve şunları ekledi; “Esenler esenlik şehri olmalıdır. Bunu burada yaşamalıyız. İstanbul’un suç oranı en düşük ilçesi Esenler’dir. Bu durum yaşayanları ve görev yapanları mutlu kılmaktadır. Bizler Esenler’de emniyetimizin güçlenmesi için gerekli olan ne varsa belediye olarak, sivil toplum örgütleri, işadamları ve vatandaşlar bir hak olarak yerine getirmek zorundayız. Esenler Emniyet Müdürlüğü, Türkiye’de üzerinde helikopter pisti olan tek müdürlüktür. Şu anda beş araç aldık, bu araçların yakıtını da belediye karşılayacaktır. Diğer dört araç ise işadamlarımızın katkılarıyla alınmıştır. Artık Esenler’de kimse sokaklarda korkarak dolaşmayacaktır. Huzur içinde dolaşacaktır. Bu araçlar Esenler için hayırlı olsun.”

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasına şöyle devam etti; “Bu gün anlamlı bir gündür. Bir toplumun en önemli ihtiyaçlarının başında asayiş gelir. Emniyet ve huzur gelir. Bunların olmadığı yerde diğer hizmetleri yapamazsınız. Onun için yetişmiş insan gücüne ihtiyaç vardır. Tek başına bu da yetmez. Kaliteli elemanların yanı sıra kaliteli araç gereciniz de olmalıdır. Bu genel değerlendirmelere baktığımızda emniyetimiz başarıyla görev yapmıştır. Burada en büyük katkıyı vatandaşlarımız vermiştir. Hizmetlerin sağlıklı verilebilmesi için destek sunan Belediye Başkanımıza ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ederim. Bu araçların alımında destek veren, uğraşan, gayret gösteren herkesede teşekkür ederim.”



  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı