ESENLER 'DEKİ RİZELİLER GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ESENLER

Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahveci ve yönetimi, Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine bu yıl da katılım yoğundu. Esenler Rizeliler Derneğinin, Kazım Karabekir mahallesinde dernek lokalinde verdiği i

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine, Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, Esenler Belediyesi STK’lardan sorumlu Başkan Danışmanı Mehmet Kaya, Rize dernekler Federasyon Başkanı Hasan Başça, Esenler Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çiçek, İYİ Parti Esenler meclis üyesi Lütfi Kahveci ve çok sayıda vatandaşlar iftarlarını yaptılar.

Esenler Rizeliler Derneğinin İftar yemeği STK’ların, Rizeli ve diğer vilayet vatandaşlarının katılmasıyla bu coğrafyanın renkler mozağını oluşturdular, el ele tutuşarak dayanışmanın yanı sıra kardeşlik fotoğrafı verdiler.  O fotoğraf karesinde Esenler Dernekler Federasyon Başkanı Cuma Helvacı ve yönetim kurulu üyeleri,  Esenler Kırşehirliler dernek Başkanı Nihat Çalışkan katılarak Esenler Rizeliler Derneğinin onur misafirleri oldular.

İftar yapılıp, oruçlar açıldıktan sonra Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahveci:  Bugün burada bu mutluluğu bizimle paylaşan ve bizimle aynı sofrada bulunan siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.  Yüreğimizde taşıdığımız ve nesilden nesile aktardığımız bu dinin güzelliklerini, misafir ağırlamayı, etkinliklerimizi gelenekselleştirmeyi hayatımızda yaşamak sorumluluğunu yerine getirebildikse çok şeyler başarmış olarak kendimizi saymalıyız” dedi.

RİZE GÜNLERİ, 25-26-27-28 MART’TA YENİKAPI’DA
  • Rize dernekler Federasyon Başkanı Hasan Başça, Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahveci ve yönetiminin, verdiği İftar yemeği ile ilgili yaptığı konuşmasında katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederek, Rizeliler olarak İftar sofralarını kurmanın, lokmaları bölüşmenin güzelliğini, misafirlerini en güzel şekilde ağırlama nezaketini gösteren dernek başkanına ve yönetimine teşekkür etti. 25 Mart’ta Rizeliler günü etkinliğinin yapılacağının müjdesini verdi.



 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı