Tarih: 18.07.2011 00:00

ESENLER CHP GÖNÜLLÜLRERİ PİKNİKDE

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

 

 

 

Esenler CHP gönüllüleri 13 Haziran milletvekili seçimlerinin yorgunluğunu atmak için hafta sonu yaptıkları kardeşlik pikniğinde yılmadan yolumuza devam edeceğiz kararı aldılar.

Piknik de sevgi vardı, heyecan vardı, coşku vardı. Her şeyden önemlisi ise kardeşçe yaşama arzusu vardı. Pikniğe ilgi fazlaydı. Gönüllüler coştu coşturdu piknik alanının neşesi oldular. Kendilerini yok saymak isteyenlere de önemli mesajlar gönderdiler.

Gönüllü komisyon üyeleri ile yaptığımız sohbette sanki söz birliği yapmışlar gibi cümleler, kelimeler aynı idi. Biz esenler CHP örgütüyle kucaklaştık bizi bağırlarına bastılar. Bu gezimiz kendiliğinden gelişti. Cuma günü karar alınarak organize olduk.

 

Bize destek olan arkadaşlarımız sağ olsunlar. Özellikle maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sivas Gürün Konak Pınar Derneği- Tunceli Pülümür Gökçe Konak Köyü Derneği- Uludağ Halı Kilim ve eski ilçe başkanlarından SELÇUK Türkoğluna Sonsuz teşekkürler ederiz.

Bizler yol haritamızı belirledik. Çalışmalarımızdan birileri rahatsız olacakmış varsın olsunlar. Biz bireysel değil örgütlü çalışmadan yanayız. Gerçek emek verenler, Emeğe saygı duyanlar Emek gaspı yapanlara karşı bir araya gelmiş onurlu mücadelelerine devam kararında kararlıysalar bunun adı DİRENİŞDİR dediler.   

                




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —