ESENLER ANA FATMA CEMEVİ KONGRESİNİ YAPTI

ESENLER ANA FATMA CEMEVİ KONGRESİNİ YAPTI

Esenler Tuna Mahallesinde 2018 yılından beri faaliyet gösteren Ana Fatma Cemevi olağan kongresini yaptı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

2018 yılından beri faaliyet gösteren ve merkezi Esenler Tuna Mahallesinde bulunan Ana Fatma Cemevi alevi canların katılımıyla yeni başkanını seçti.

Esenler Tuna Mahallesinde Ana Fatma Cemevinde yapılan kongre tek liste, tek adayla Gerçekleşti. Ana Fatma Cemevi üyeleri, tün canların rızasıyla Hüseyin Acaray’in yeni başkanları olmasına karar verdi.

Kongrenin yapıldığı dernek merkezinde saygı duruşunun artından yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yeni Başkan Acaray,” sorumluluğumuzun farkındayız ve üzerimizdeki yükün ağırlığını biliyoruz. El ele "El hakka" diyoruz ve sizlerle çok güzel ve çok iyi çalışmalar yapacağız. Önceliğimiz siz değerli canların düşünceleri ve fikirleri olacaktır. Siz değerli insanlar yönetime seçilmiş veya seçilmemiş canlar, sen ben değil biz olacağız. Kimseyi ötekileştirmeden her düşünceye saygı göstererek, diğer derneklerle değişik zamanlarda olsa bile görüşlerimiz, ziyaretlerimiz olacak. Sorunlar hepimizin sorunudur, sorunların çözümlerinde birlik içinde olacağız, kardeş olacağız.  Bizlerin ötekisi olmayacak, siyasi partilerle, sivil toplum örgütleri ile Alevi derneklerimizle yakın ilişkiler içinde olacağız, tüm bu çalışmaları yaparken sizlerin bu faaliyetlerden haberi olacak. Bizler 72 millete aynı nazarda bakanlarız” dedi.



Yeni yönetim kurulu…

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı