ESENLER ADD ŞUBESİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA

ESENLER ADD ŞUBESİNDEN BİR ETKİNLİK DAHA

Esenler ADD Şubesi'nin her yıl gelenekselleştirdiği Satranç Turnuvasına ilgi büyüktü. Turnuvayı 12 yaşındaki engelli çocuğumuz Özkan DURSUN kazandı.

 

 

 

 

 

 

Esenler ADD Şubesinin her yıl gelenekselleştirdiği Satranç Turnuvasına ilgi büyüktü. Turnuvayı 12 yaşındaki engelli çocuğumuz Özkan Dursun kazandı.

Esenler ADD Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin daha önce de birçok etkinlik yaparak Esenler'de yaşayanlara kültürümüzü, sanatımızı yaşatarak Esenler Halkına önemli sunumlarda bulunmuştu. Özellikle, başarısız öğrencilerimizin derslerinde başarılı olabilmeleri için açmış oldukları kurslarla, Türk Sanat müziği Koro çalışmaları ile Esenler'de yok olmaya yüz tutan bazı değerlere sunduğu katkılarla ADD'nin isminden söz ettirmişti.

Son olarak, düzenlemiş oldukları Satranç Turnuvasında başarılı olan ve dereceye giren öğrencilere ödüllerini bizzat Şube Başkanı Dr. Ahmet Metin takdim etti.

Dr. Ahmet Metin: "Satranç çocuklarımızın zekasını, bilgisini, becerisini geliştiren bir spor dalıdır. Gördüğünü gibi engelli bir çocuğumuz bu Turnuvada birinci olmuştur. Bu bizim için bir gururdur. Demek ki insanlarımıza, çocuklarımıza, engellilerimize olanak sağlanırsa çok şeyleri başaracakları inancındayım."