ESDEF Yeni Başkanını Seçti

ESDEF Yeni Başkanını Seçti

Olağanüstü Kongre'de Erzurumlular Dernek Başkanı Ömer Savaş görevi devraldı

 

 

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Dernekler Federasyonu olağan üstü kongresini yaptı. 6 ay önce yapmış oldukları olağan üstü kongrede Mustafa Kaplan’ı başkan seçen kongre üyeleri, bu sefer de bir seneliğine Erzurumlular Dernek Başkanı Ömer Savaş'ı seçtiler.

Kongreye katılım yoğundu. Esenler Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri, hemşehri dernek başkanları ve yöneticileri kongre salonunda yerlerini aldılar. Divan Başkanlığı’na Eğitimci Ergun Usta tüm üyelerin oyları ile seçildi.

ESDEF Eski Başkanı Mustafa Kaplan, “Bugüne kadar laikiyle görevimi yaptığımın inancındayım. Eksik kalan projelerim var. İnanıyorum ki, yeni seçilecek arkadaşlar bu projeleri hayata geçireceklerdir. Özellikle engelliler için önemli projelerim vardı. Bunları arkadaşlarıma sunacağım;  bu projelerin hayata geçirilmeleri için üstüme düşen ne varsa yapacağım. Şimdiden seçilecek olan yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diliyorum. Onların her zaman yanında olacağım. Benden yardım istediklerinde gereken desteği kendilerine sunmaya hazırım” dedi.

Yeni seçilen ESDEF Başkanı Ömer Savaş, “Daha önceki yönetimlerde birlikte çalıştığım değerli Kurucu Başkanım Mustafa Kaplan’a, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim ESDEF olarak almış olduğumuz bir karar var. Bu karara uyarak görev yapmaktayız. Her sene bir vilayet dernek başkanının dönüşümlü olarak başkanlığı yürüteciğine dair kararımız var. Onun içindir ki, Sayın Kaplan’ın kaldığı yerden devam ediyoruz. Benim de bıraktığım yerden bir diğer arkadaşım devam edecek. Çok güzel ve heyecanlı bir kongre oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra 15 asıl 15 yedekten oluşan Yönetim Kurulu’na seçilen arkadaşların isimleri okundu. Divan Başkanı Ergun Usta tarafından kendilerine yeni yönetim kurulunda başarılar dilendi.  



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı