ESDEF Yardım Kamyonu Yola Çıktı.

ESDEF Yardım Kamyonu Yola Çıktı.

Savaş, “Öncelikle Esenler halkın duyarlılığına teşekkür ediyorum,

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Dernekler Federasyonu  (ESDEF) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’ nin birlikte düzenlediği Van’ da ki depremzedelere yardım kampanyasında toplanan malzemelerin paketleme işi tamamlandıktan sonra göndermeye hazır hale getirilerek bugün kampanyayı düzenleyenlerin kendi imkânları ile temin ettikleri kamyon saat:12.00 sularında Esenler Cumhuriyet Meydanından dualarla yola çıktı. 3 günlük bir çalışmanın sonucunda özen ve itina ile hazırlanan yardım paketleri dün gece geç saatlere kadar Esenler halkı ile kamyona yüklendi. Yardım kamyonu yola çıktıktan sonra ESDEF başkanı Ömer Savaş Esenler halkına bazı açıklamalarda bulundu.

Savaş, “Öncelikle Esenler halkın duyarlılığına teşekkür ediyorum, ayrıca derneğimizin üyesi olamayan birçok sivil toplum örgütü bize destek verdi. Bunlardan bazıları Esenler Hacı Bektaş-i Veli ve CHP Esenler Halkın Gönüllülerine de yaptıkları katkıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Yola çıkan kamyonun tüm masrafını ESDEF olarak biz karşıladık. Gönderdiğimiz malzemeleri yerinde teslim etmek için iki arkadaşımızı görevlendirdik ve kamyon ile yola çıkardık. Yola çıkan arkadaşlarımızdan biri Adıyaman dernek başkan yardımcısı Ahmet Saltık, diğeri ise halktan temsilci olarak seçilen Cemal Kaya. Esenler halkının gönlü rahat olsun, yaptıkları hayırların yerine ulaşacağından emin olsunlar, görevlendirdiğimiz iki arkadaş Van’ da ki yardım koordinasyon merkezine bu yardımları teslim ettikten sonra teslim ettiklerine dair aldıkları belgeyi bize ulaştıracaklar. Yarın sabah ta ADD Esenler Şubesi Başkanı Dr. Ahmet Metin uçak ile Van’a gidecek.”dedi. 



  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli