ESDEF Verdiği İftarla Bir İlki Gerçekleştirdi

ESDEF Verdiği İftarla Bir İlki Gerçekleştirdi

Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü, Esenler siyasilerini, Milletvekili adaylarını, Esnaf Odası Başkanını, mahalle Muhtarlarını, gazetecileri, belediye meclis üyelerini, Kızılay şube başkan

ESDEF Verdiği İftarla Bir İlki Gerçekleştirdi
Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü, Esenler siyasilerini, Milletvekili adaylarını, Esnaf Odası Başkanını, mahalle Muhtarlarını, gazetecileri, belediye meclis üyelerini, Kızılay şube başkanını ve üye dernek yöneticilerini “Metro Düğün” salonunda gerçekleştirdiği iftar etkinliğinde ağırladı.

 
Bugüne kadar siyasilerin, iş adamlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirmek istedikleri ama bir türlü gerçekleştiremediğini ESDEF gerçekleştirdi. ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu, siyasetin bu kadar kamplaştığı, ülkenin gerildiği, ülkemizde normalleşmenin zor görüldüğü bir süreçte, Esenlerdeki tüm siyasi partilerin temsilcilerini iftar menüsünde buluşturdu. ESDEF, Esenler’de ki kurum ve kuruluşları, siyasi partileri ayrım yapmadan İftara davet etti ve tüm davetlileri, bir salonun içine toplayarak, bir masanın etrafında, barışın, bir arada olmanın ve birlikteliğin istenirse, siyaset yapmadan da mümkün olacağının mesajını herkese verdiler.   
 
 
Katılımcılarının tek tek anons edilerek başlayan programın açılış konuşmasını yapan ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan şunları söyledi. "Esenler’de yüzlerce Derneğimiz var. Biz federasyonu kurmadan önce bu derneklerin bir üst kuruluşu yoktu. Şu an ise bu dernekleri daha disiplinli ve planlı çalışmalara dahil etmek için birçok alt yapı çalışması yaptık. ESDEF büyük zorluklarla kurulmasına rağmen çok güzel işlere imza atmıştır. ESDEF’in kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlarımıza, bu oluşuma katılan derneklerimize ve onların çok değerli başkanlarına ve bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.
 
Daha sonra ESDEF Başkanı Mustafa Kaplan, ESDEF’in geçmişinden bugüne emeği olanları ve siyasi partilerin ilçe başkanlarını, vekil adaylarını ve yöneticilerini sahneye davet ederek günün anlam ve önemini belgeleyen resim çektirdiler…

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli