ESDEF Kick Boksun Altın Kızını Ağırladı

ESDEF Kick Boksun Altın Kızını Ağırladı

Esenler dernekler federasyonu (ESDEF) Başkanı Cuma Helvacı ve yönetim kurulu Kick Boksun altın kızı, farklı ülkelerden güçlü rakiplerini yenip, Dünya şampiyonluğuna ulaşan Gülşah Kıyak’ı denek merkez

ESDEF Başkanı Cuma Helvacı, “bizleri onurlandıran, bayrağımızı gönlerde dalgalandıran şampiyonumuzla bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Şampiyonumuzun başarılarının daim olmasını, nice şampiyonluklarla yüzümüzü güldürmesini, göğsümüzü kabartmasını, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmasını diliyoruz. Kendilerini federasyonum adına, yönetim kurulum adına yürekten kutluyorum. Şampiyonumuz yüzümüzü güldürdü, gençlerimizi spora motive etti. Spora ve toplumumuza verdikleri emeklerinden dolayı kendileri için hazırladığımız plaketle onura etmek istedik” dedi.

Kick Boksun altın kızı Dünya şampiyonu Gülşah Kıyak, “Ankara doğumluyum, aslen Çorumluyum.20 yıldır bu sporu severek yapıyorum. 10. Kez milli formayı giydim, değişik dönemlerde madalyalar kazandım, ancak dünya şampiyonluğu bir başka. Bu gururu yaşamam, ülkemi en iyi şekilde temsil etmek büyük onurdur. Bana destek olan, beni yetiştiren hocalarıma teşekkür ediyorum. Başarımı, başarmamı, bana hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, her zaman destek olan Anneme, babama yani aileme borçluyum. Beni davet ettiniz ve yanımda olduğunuzu gösterdiniz, spora ve sporcuya değer veren sizlere teşekkür ediyorum.

Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesinin beden eğitimi öğretmeniyim. Esenler’de birçok kulüp var ama maddi sıkıntılardan dolayı ben Bağcılara transfer oldum. Yüreğim gönlüm Esenler’dedir, imkanlar olursa, spora, sporculara Esenler Belediyemiz gerekli destekleri sağlarsa ve Kick Boks branşı açılırsa seve seve gelir hizmet veririm. Ben Esenleri çok seviyorum ve Esenlerliyim” dedi.