ESDEF Hayat Hastanesi ile Protokol İmzaladı

ESDEF Hayat Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Esenler Dernekler Federasyonu geçmiş yıllarda gerçekleştirmiş olduğu “hizmet ve indirim” sözleşmesini Hayat Hastanesi ile yeniledi.





ESDEF Hayat Hastanesi ile Protokol İmzaladı

Esenler Dernekler Federasyonu geçmiş yıllarda gerçekleştirmiş olduğu “hizmet ve indirim” sözleşmesini Hayat Hastanesiyle yeniledi.

Esenler Dernekler Federasyonu üyelerine Hayat Hastanesinin vermiş olduğu kahvaltıda karşılıklı tanışmanın ardından Hayat Hastanesi yönetim kurulu üyesi Nuri Karaöz Esenler Hayat Hastanesinin yenilenen yüzümüzle, yeni bir kadroyla Esenlerimize hizmet etmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik.


Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda bir protokol anlaşması yapılmış olan ESDEF ile detaylı ve içeriği genişletilmiş bir anlaşma sağlamak için bugün buradayız. Yapılacak anlaşmanın Esenler Dernekler Federasyonuna ve Esenlerimize hayırlar getirmesini temenni ederim ifadesinde bulundu.

ESDEF Başkanı Süleyman Kahveci, geçmiş yıllarda yapılan anlaşmanın içeriğini Hayat Hastanesi yönetimiyle beraber anlaşmanın kapsamını karşılıklı genişlettik. Esenlerimize sağlık alanında yapılacak birçok hizmeti bu anlaşma sayesinde Federasyonumuza üye olan Derneklerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyorum ifadesinde bulundu.

ESDEF’e bağlı Derneklerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen hizmet ve indirim sözleşmesi karşılıklı atılan imzayla anlaşma sağlanmış oldu. Esenler Dernekler Federasyonu gerçekleştirilen anlaşmanın genel koordinatörlüğü için oluşturduğu komisyonun başına Esenler Bayburtlular Dernek Başkanı Fuat SAKA’yı görevlendirdi. Esdef’e bağlı dernekler detaylı bilgiyi ve iletişimi görevlendirilen komisyon üzerinden sağlama kararı aldı.

 

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli