ESDEF: Güçlü Zayıfa Saygılı Olmalı!

ESDEF: Güçlü Zayıfa Saygılı Olmalı!

14 Şubat 2013 tarihinde tüm Dünyada farklı etkinliklerle değinilecek olan kadına şiddete hayır kampanyasına Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) olarak bizde tam destek veriyoruz.

Haber /Hüseyin Koç

ESDEF: Güçlü Zayıfa Saygılı Olmalı!


Her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan sevgililer günü dolayısıyla ESDEF Başkanı Süleyman Kahveci basın açıklamasında bulundu.

Kahveci” 14 Şubat 2013- tarihinde tüm Dünyada farklı etkinliklerle değinilecek olan kadına şiddete hayır kampanyasına Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) olarak bizde tam destek veriyoruz.

Artık kadına yapılan şiddete taciz, eziyet ve hatta ölümlere kadar dayanan baskı ve zulümlere dur denilmesini istiyoruz.

Kamuoyunun bu problemin çözülmesinde halkımızı bilgilendirmek için yapılacak çalışmalara sonsuz desteklerimizi sunuyor, çağdaş, demokratik, kadın erkek eşitliğinin kurulduğu bir dünyaya doğru adım atarak Kadınlarımızın da erkekler gibi güven içinde, korkmadan, ürkmeden,  acı çekmeden, insanca yaşamalarını sağlamalıyız. Sağlanacak olan bu değişimi toplumda yasayan bütün bireylerin memnuniyetle karşılaması ve uygulaması güçlünün zayıfa saygılı olacağı günlerin en yakın zamanda gelmesi dileğiyle saygılarımla
"


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli