ESDEF Esenlerin Sorunlarından Bihaber

  ESDEF Esenlerin Sorunlarından Bihaber

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Dernekler Federasyonu’na (ESDEF’e)nezaket ziyaretinde bulundu. ESDEF’e bağlı STK temsilcileri ve yerel gazetecilerin katıldığı ziyarette Kaymakam Şahin, Esenlerin sorunlarını anlattı.

 
ESDEF Esenlerin Sorunlarından Bihaber
 
Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin,
Esenler Dernekler Federasyonu’na (ESDEF’e)nezaket ziyaretinde bulundu. ESDEF’e bağlı STK temsilcileri ve yerel gazetecilerin katıldığı ziyarette Kaymakam Şahin, Esenlerin sorunlarını anlattı.
 
Gerçekleşen bu ziyarette gazeteciler, STK temsilcilerinin Esenler Kaymakamı Şahin’e Esenlerin sorunlarını anlatmalarını bekliyordu. STK yöneticileri hiçbir konuya hazır olmadıkları gibi, sorunlardan bihaber olduklarını gözlemlendi. Oysaki Kaymakam Şahin kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen Esenlerin sorunlarını STK temsilcilerindendaha iyi analiz ettiği görüldü.
 
Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin,
“Esenler’de bir an önce kentsel dönüşüm yapılması lazım.Esenler’in nüfusu çok fazla,  Esenlerin otopark, eğitim ve ulaşım öncelikli sorunlarıdır. Askeri alandan alınan yere en az 100-200 bin nüfusun kaydırılmalı. Esenlerin nefes alması için bunu hızlıca yapmalıyız.Bu sorunlar aşıldığı zaman Esenler İstanbul’un en değerli ilçesi olur” dedi.







  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı