ERDOĞAN AKSU HABER; ESENLER YAZ SPOR OKULU BAŞLADI

ERDOĞAN AKSU HABER; ESENLER YAZ SPOR OKULU BAŞLADI

Yaz tatil süresince Esenlerli öğrenciler, Esenler Spor Kompleksi’nde Belediye Yaz Spor Okulu’nda eğitim görecekler…

 

 

 

 

 

 

 

 

ESENLER YAZ SPOR OKULU BAŞLADI…

Yaz tatil süresince Esenlerli öğrenciler, Esenler Spor Kompleksi’nde Belediye Yaz Spor Okulu’nda eğitim görecekler… 

Bu yıl engelli çocuklara da hizmet verecek olan Yaz Spor Okulu’nda 12 ayrı branşta, 07-14 yaş arası toplam 2 bin 500 çocuk eğitim alacak. 

Esenler Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun açılışına çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda; Esenler Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılan öğrenciler, kürsüye çıkarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.


 

Öğrencilerin ardından bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı M. T. Göksu, yaz spor okulunun 2 yıl önce 700 öğrenci ile hizmet verdiğini anımsattı ve bu yıl toplam 2 bin 500 öğrenciye ulaştıklarını söyledi. Göksu, “Esenler’de sokaklarda oynamak zorunda kalan, Esenler’in geleceğini inşa edecek olan çocuklarımızın bu yaz spor okulunda hem yaza merhaba desinler, hem de bu güzel organizasyonda yer alsınlar istedik” dedi.
 

Göksu, Kemer Stadyumu’nun yıkılarak yerine Türkiye’de ilk kez sporcular için hastane ve sporcu eğitim merkezinden oluşan dev bir spor kompleksinin kısa bir zaman içinde Esenler’e kazandırılacağı müjdesini  de verdi. Göksu, ayrıca sadece kadınların kullanımı için Davutpaşa Mahallesi’nde Kadın Spor Kompleksi yapacaklarını belirtti. 

Yapılan konuşmaların ardından tören, Başkan Göksu’nun yaz spor okuluna  katılan öğrencilere spor malzemelerini dağıtmasıyla sona erdi.

Futbol, voleybol, basketbol, yüzme, badminton, güreş, karate, tekvando ve masa tenisi gibi spor branşlarında eğitim verecek Esenler Belediyesi Yaz Spor Okulu, 29 Temmuz 2011 tarihine kadar sürecek.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli