EKREM İMAMOĞLU ESENLERDE-ÜTEBAY ADAM DEĞİL Mİ?

EKREM İMAMOĞLU ESENLERDE-ÜTEBAY ADAM DEĞİL Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Esenler Pazartesi Pazarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi… Vatandaşlar ve esnaf, Esenler belediye başkanı Göksu’yu şikayet etti.

İBB Başkanı İmamoğlu Esenlere sesiz geldi ama gelişi ses getirdi ve alışılmışın dışında gelişi çok konuşulacak.

VATANDAŞLAR VE ESNAF, İMAMOĞLU’NA DERT YANDI- GÖKSU BU İŞE BOZULACAK MI?
Kısa bir süre önce koronavirüs tedavisi gören İmamoğlu’na vatandaşlar ve pazarı esnafı sık sık “Geçmiş olsun başkanım” temennisinde bulunurken Başkan İmamoğlu da, alınan tedbirler konusunda herkesin titizlik göstermesini istedi. Vatandaşlar ve esnaf, Esenler belediye başkanı Göksu’nun ne diyeceğini düşünmeden, İmamoğlu’na binalarının çürüklüğünden ve deprem korsundan, koronavirüs önlemlerine uyulmadığına, iş talebinden otopark problemine kadar birçok konuda sorularını yöneterek dert yandı. İmamoğlu da her konuda cevap vermeye çalıştı ve “Herşeyin başı sağlık. Önce koronavirüs ile ilgili alınan tedbirlere uyalım” uyarısında bulundu. İşte İBB Başkanı İmamoğlu ile vatandaşlar arasında pazarda yaşanan diyaloglar sondakika esenler haber kameralarına böyle yansıdı.




İMAMOĞLU, CHP İLÇE BAŞKANININ VE İLÇE YÖNETİMİNİ ADAM YERİNE KOYMADI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Esenler esnafını ziyareti sırasında CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetimini bilgilendirmedi. CHP ilçe başkanının ve ilçe yönetiminin, İmamoğlu'nun Esenler'e geldiğinden haberi olmadığı,Ütebay'ın ” adam yerine konulmadığı” ancak İmamoğlu'nun gelişinden vatandaşların ve pazarcı esnafının memnun kaldı. İmamoğlu’nun sessizce Esenler'e gelişinden haberi olmayan  ilçe başkanı ve ilçe yönetimi Esenler'de adam yerine konulmadıysa bunun gerekcesi herkes tarafında merak konusu oldu. İmamoğlu ve Ütebay arasında bir gerginlik mi var her ziyaret ettiği ilçeyi bilgilendiren İmamoğlu Ütebay'ı neden teğet geçti. merak konusu olan bir başka konu ise Ütebay'ın buna nasıl bir tepki vereceği. her firsatta Esenler'de oyunu arttırdığını ve Esenlerin anahtarını AKP'den alıp CHP'ye teslim edeceğini dile getiren Ütebay neden yok sayıldı.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı