Dün Olduğu Gibi Bugünde AKP İSTİFA- HÜKÜMET İSTİFA'

Dün Olduğu Gibi Bugünde AKP İSTİFA- HÜKÜMET İSTİFA

Döviz kurlarındaki yükseliş durdurulamıyor, İstanbul ve Ankara sokağa çıktı, hayat pahalılığı ve kurları protesto etti. “AKP istifa” sloganı atıldı. Geçinemeyenler bugün de saat 19.30'da Kadıkö

Ülke yangın yerine döndü, vatandaş yandık, battık, batıyoruz diye isyan ediyor. Kimsenin yarınından umudu yok. Yalnız AKP iktidarına değil ana muhalefete bile isyan sesleri yükseliyor. İktidara “yönetemiyorsunuz, Muhalefete ise, Acilen bütçe görüşmelerinden çekilip sokağa halkın yanında önderlik yapın” sesleri yankılanıyor.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN YÜKSELEN TEPKİLER…
CHP halen mecliste bütçe tartışmalarına katılıyor. Bu ülkede ne ekonomi nede bütçe mi kaldı, yeter artık bu parti bu halka liderlik ve öncülük yapmak zorunda, genel merkez dekiler koltuk sevdasından başka bir düşüncede olmayan fırsatçılar. Acilen bütçe görüşmelerinden çekilip sokağa halkın yanında önderlik yapmalılar.

Her saniye daha da yoksullaşıyoruz. Sokağa dökülen öfkemiz gayri meşru ilan edilmeye çalışılıyor. Emeğimiz ucuz iş gücü diye pazarlanıyor, hayatlarımız sermayenin çıkarlarına peşkeş çekiliyor.

Emek- Barış ve Demokrasi Güçlerinden Kadıköy Boğa'da Buluşuyoruz çağrısı
Açlık ordusu geçinemiyor, geçinemeyenler yürüyor!
GEÇİNEMEYENLER BUGÜN SAAT 19.30'DA KADIKÖY BOĞA'DA BULUŞUYOR


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı