Dr. Ahmet Şengül: COVID-19 süreci mesleğimizin önemini gösterdi

Dr. Ahmet Şengül: COVID-19 süreci mesleğimizin önemini gösterdi

Mali Müşavirler odası Esenler İlçe Temsilciliği Esenler/ Kültür merkezinde düzenlediği toplantıda, İSMMMO Esenler İlçe Başkanı ve Çağdaş Demokrat muhasebeciler Birliği Grup sözcüsü Dr. A

İSMMMO Esenler İlçe Temsilcisi ve Çağdaş Demokrat muhasebeciler Birliği Grup sözcüsü Dr. Ahmet Şengül, düzenlenen kahvaltılı toplantıda, İSMMMO Oda Başkan Yardımcısına, Türmob Genel Sekreterine, İSMMMO Odasının Kurul Üyelerine ve Meslektaşlarına, kahvaltılı etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti.

İSMMMO Esenler İlçe Temsilcisi ve Grup sözcüsü Dr. Ahmet Şengül’ün konuşması şöyle…

Dr. Ahmet Şengül: Uzun bir aradan sonra düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere Mali Müşavirler odamızın Esenler İlçe Temsilciliği adına şükranlarımı sunuyorum.

İçinde bulunduğumuz salgın süreci sadece bir sağlık sorunu olarak kalmadı, İnsana dokunan her alanı derinden ve yakından etkiledi. Bu süreçte 130 Meslek mensubu arkadaşımız yaşamını yitirdi, yaşamını yitirmiş olan meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Pandeminin etkisini ciddi anlamda hissettirdiği anda Gerek Hastanede Tedavi gören gerek ise vefat etmiş olan meslek mensuplarımızın yasal mirasçılara destek olmak amacıyla TÜRMOB Sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonunu kullanıma açılmasını sağlayan Türmob Genel Başkanıma, Genel Sekreterime ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Dünyada ve ülkemizde ekonomik hayatın durma noktasına geldiği Koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanlarını hariç tutarsak belki de en fazla stres altında çalışmaya devam eden mesleklerden biride Mali Müşavirler olmuştur. Elbette ki Salgın sürecinde can siperhane mücadele eden sağlık çalışanlarımızı unutmamız asla mümkün değildir.

COVID-19 süreci, ülkemizde mali müşavirlik mesleğinin vazgeçilmez önemini ortaya koymuş, kamu finansmanının ve işletmelerin sürdürülebilirliğinin mali müşavirlerin sundukları hizmetlere bağlı olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Değerli meslektaşlarım, Aramızdan ayrılışının 83 inci yıldönümünde ülkemizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dün olduğu gibi bugün de ilkeleriyle ve yaptıklarıyla, bizler için aydınlığa, çağdaşlığa, laik ve demokratik Cumhuriyet’e açılan bir kapıdır.

Sadece bizim değil, tüm dünyanın bilgisine, hoşgörüsüne, cesaretine saygı duyduğu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yılında minnetve şükranla bir kez daha anıyor, katılımlarınızdan dolayı bir kez daha siz değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum”  dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı