Dört Yaka projesi bitiyor

Dört Yaka projesi bitiyor

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin’in elinde hiçbir belge olmadan Dört Yaka Esenler Dörtyol Meydan Projesi’yle ilgili ortaya attığı iddialar asılsız çıktı. Kaba inşaatı biten ve pencereleri ta


CHP’li Belediye Meclis Üyesi Kemal Şahin’in elinde hiçbir belge olmadan Dört Yaka Esenler Dörtyol Meydan Projesi’yle ilgili ortaya attığı iddialar asılsız çıktı. Kaba inşaatı biten ve pencereleri takılmaya başlanan projenin en kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.

Elinde bilgi ve belge olmadan kendi reklamını yapmak için her defasında Esenler Belediyesi’ne saldıran CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin son açıklamaları da palavra çıktı. CHP’li Şahin projeye uygun olarak devam eden Dört Yaka İnşaatı ile ilgili 727 metrekare alanın fazladan hesaplandığını iddia ederek ulusal basına açıklamalarda bulunmuştu. Daha sonra inşaatın projeye uygun olarak devam ettiğini gören Şahin bu seferde İBB’ye giderek inşaat ruhsatının iptal edilmesi için baskı yapmıştı.

Ancak kaba inşaatı biten ve pencereleri takılmaya başlanan Dört Yaka Esenler Dörtyol Meydan Projesi’nin en kısa süre içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği öğrenildi. 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli