Dönemeçlerde Savrulanlar Gerçekleri İnkar Edenler Öncü Olamazlar!

Dönemeçlerde Savrulanlar Gerçekleri İnkar Edenler Öncü Olamazlar!

Eski Parti Meclisi üyesi, İstanbul İl Disiplin Kurulu eski üyesi, eski İl Yönetim Kurulu üyesi ve örgütün değişik kademelerinde görev yapan İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, sosyal medya hesabından, hesap

Dönemeçlerde Savrulanlar Gerçekleri İnkar Edenler Öncü Olamazlar!
 
Eski Parti Meclisi üyesi, İstanbul İl Disiplin Kurulu eski üyesi, eski İl Yönetim Kurulu üyesi ve örgütün değişik kademelerinde görev yapan İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, sosyal medya hesabından, hesap sordu. 
 
"partimizi sağ ideolojiye teslim ettiler”
Bulut, “Partimizde gerçekleri gizleme, yenilgileri galibiyet olarak ilan etme anlayışı Sayın Deniz Baykal ile başladı, Sayın Kılıçdaroğlu ile devam ediyor. Hatırlayalım 1994 yerel seçimlerinde 
% 4.75 oy alınmasına rağmen sıfırdan 4.75' e çıktım diyerek gerçekleri saptırmıştı. Şu an ki, genel başkanımız ve kadrosu da her seçimi kaybetmesine rağmen seçimlerden 2 gün sonra ortaya çıkıp "AKP kaybetti, demokrasi kazandı" diyerek koltuklarında ısrar ettiler.

 Bu anlayışa sabır gösteren partililere söyleyecek birşey bulamıyorum. Ancak "partimizi sağ ideolojiye teslim ettiler, partimizi kötü yönetiyorlar, tüzüğü tek adam tüzüğüne çevirdiler" demelerine ragmen "şu an değişim zamanı değil" diyen kafası karışık arkadaşları hiç anlayamıyorum. Aynı yönetim anlayışı devam ettiğinde partimizin sonunun bugünden daha kötü olacağı ayan beyan ortadayken, Allah aşkına hiçmi vicdan azabı duymayacaksınız. Tarih hicbirinizi af etmeyecek. Henüz zaman varken delegelere, yöneticilere, milletvekillerine sesleniyorum; değişim seyrederek olmaz, sorumluluk alarak olur. Gelin, temel sorunları içeren "İlkeler Manzumesi" ve en fazla 10 temel "Tüzük Maddesi" önerisiyle birlikte değişimden yana herkesle buluşun ve partimizi kurtarın. Dolayısıyla ülkemizi kurtarın. Ekmelettin'i çatı adayı yapan, dokunulmazlıkları kaldıran, "45 gün istikşafi görüşmeler yaptık bize hükümet kurmayı dahi teklif etmediler" diyen, yenilgileri galibiyet ilan eden, kontrollü darbe diyip 15 Temmuz törenlerine katılın diye genelge gönderen anlayış sonumuzu getirecek”  dedi.

Kılıçdaroğlu, Nisan 2017’ de böyle demişti
Nisan 2017’ de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da bir grup gazeteci ile düzenlediği sohbet toplantısında, 15 Temmuz'da yaşananları "kontrollü darbe girişimi" olarak nitelendirmişti.
Bu ifadenin "darbeden önce, darbeden haberdar olmak" anlamına geldiğini belirten Kılıçdaroğlu hükümete atfen, "Darbeden önceden bilgileri var" (AKP) içinde de 120-180 civarında Bylock kullanan milletvekili var demişti.
 
Örgüt böyle diyor
 
“CHP’nin genel başkanı ve yöneticiler bu kadar başarısızlıktan sonra şaşkına dönmüş olmalılar ki anlaşılmayan açıklamalar yapıyorlar”
 “24 Haziran seçimlerinde oylarımıza sahip çıkmayan CHP yönetimi ve ülkemizi satan yönetimmiş demek 15 Temmuz bildirgesiyle netleşmiştir. Yazıklar olsun hemen hepsi defolup gitsinler”

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı