Doğru olan CANAN KAFTANCIOĞLU, diğeri Boş ver

Doğru olan CANAN KAFTANCIOĞLU, diğeri Boş ver

CHP İstanbul İl Başkanı ve yönetimi yanlışlarla dolu bir süreci yaşattı. Yanlışların baş mimarı Cemal Canpolat, Hakkı Sağlam, Muharrem Çatalkaya, Muhterem Aktaş ilk sırada olanlar. Bunlar adaleti kirleten, ranta yeşil ı

Doğru olan CANAN KAFTANCIOĞLU, diğeri Boş ver
CHP İstanbul İl Başkanı ve yönetimi yanlışlarla dolu bir süreci yaşattı. Yanlışların baş mimarı Cemal Canpolat, Hakkı Sağlam, Muharrem Çatalkaya, Muhterem Aktaş ilk sırada olanlar. Bunlar adaleti kirleten, ranta yeşil ışık yakanlardır. Bunlar pramit'in tepesinde oturanlar. Bunların alt kadroları ise bazı kula kul olmuş ilçe başkanları. CHP’nin beyaz sayfasını kirleten bu zavallıları halka şikayetten başka yol bulamadık.Karar delegenin…

 Canpolat ve yönetimi hep yanlış yaptı, yapacak…
Bunlar yoldaşı yoldaşa kırdıran, kötülüklerin askerleridirler.  Bunlar örgütün emekçilerini, AKP’ye muhalif olan, düzene karşı gelen kim varsa, dinine mezhebine bakmaksızın disipline verenlerdirler. Bunlar bazı ilçe başkanı kulları ile seçimlerin yapıldığı mahallelerde delege olanların üstünü çizen ve ilçe seçim kuruluna gönderilen listelere müdahale ile seçme seçilme hakkını gasp eden emek hırsızlarıdırlar.  İlçe delege listelerinde kadın ve gençlik kotası umurlarında olmayanlardırlar. Bunlar kafalarına göre takılan, ülkenin geleceği ve halkın yarınları umurlarında olmayan şahsi çıkarcılardırlar. Bu yanlışlara dur demek için şaibesiz, geçmişine bir şey diyemeyeceğin Kaftancıoğlu var, ver oyunu seç dürüst ilkeli birini herkes sussun….


HATIRLAYIN… Bir değil bin defa düşün oy ver (DELEGE)
Zaman tünelinde ufak bir gezinti yapalım.Geleceğe dair kararı sen vereceksin ARKADAŞ… Vereceğin karar bizi de ilgilendiriyor.

 
Cem Vakfı çevrelerinde saygın bir isim olduğu bildirilen Cemal Canpolat daha önce üç dönem Küçükçekmece ilçe başkanlığında bulunmuştu. 

Bakın ilçe başkanlığı nimetlerinden nasıl nasiplenmişti…
Bazı yerel ve ulusal basında çıkan haberlerde, CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat’a ait araziden 12 bin metrekare arsa alarak ev yapan 100 kişilik arkadaş grubunun hikayesi unutulmaz, unutulmayacak…CHP delegesi koruma altına alsa da hesap sorulacak..
Kooperatif üyeleri aradan uzun yıllar geçmesine  rağmen tapularını hâlâ alamamış.  Halen daha diyorlar “Cemal Canpolat’tan arsa aldık, mağdur olduk”
Yıl 1990 Küçükçekmece Nizam Kent Konut Yapı Kooperatifi. Baş aktör Cemal Canpolat. Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan'ın oğlu Taha Doğan, Abdullah Şahin .
Ancak kooperatif üyelerinin ödemeleri bitmesine ve aradan 30 yıl geçmesine rağmen hâlâ arsalarının tapusunu alamadığını biliyor musunuz?
“CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat zan altında kalmış olmuyor mu?”"
 
Mağdur edilen kooperatif üyeleri ve yöneticileri olarak yaşadığımız sıkıntıyı ve haksızlığı defalarca yetkili kişilere iletmemize rağmen sonuç alınamamıştır.
Bununla beraber İzzettin Doğan’a da bu mağduriyetimiz iletilmiş, kendisinin de “Sorunu giderin" dediğini biliyoruz. Ancak ne hikmetse şimdiye kadar çözüm adına hiçbir adım atılmadı. 
 
“Arsa TOKİ’ye satıldı” iddiası
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın TOKİ’nin İstanbul’daki arazileri hakkında verdiği bilgi edinme dilekçesine gelen yanıtı araştırırsanız her şeyi göreceksiniz.
 
 “Bizler TOKİ'ye satıldık. Yukarıda adı geçen isimler TOKİ'ye yapılan arsa satışından ekonomik gelir elde ederken biz emekçiler olarak çok ama çok mağdur edildik" diyorlar.
CHP emekçilerin emeğini ve ezilenlerin hakkını savunan bir partiyse, ki öyledir. Siz delegelerin kimi savunduğunuzu bekleyip göreceğiz.
Bir tarafta temiz, geçmişinde en ufak bir şaibe bulunmayan Canan Kaftancıoğlu, diğer tarafta sicili, geçmişi şaibelerle dolu Cemal Canpolat. Yarın sokakta vatandaşa söyleyecek sözün olmasını istiyorsan kararını adaletli vermen gerekiyor.  
 
Canan Kaftancıoğlu böyle diyor…”Bu göreve talip oldum. Nasıl başaracağız? Biraz önce Cemal Başkan İstanbul’a ve Türkiye’ye dair mevcut durumu ve nasıl kurtulacağımıza dair çok güzel önerilerde bulundu. Sevgili Başkanımın söylediği her şeye katılıyorum. Hiç tekrara gerek yok. Yalnız bir noktaya dikkat çekmek istiyorum; ben bu söylenenlerin sadece söylemde kalmayıp bunları hayata geçirmek için de adayım” diyen Kaftancıoğlu mu?
DİNCİ, kafatasçı, rantcı, emeğe emekçiye saygısı olmayan ve kinci, kendi geleceğinden başka bir şey düşünmeyen CEMAL MI?

 
 Bence doğru olan CANAN KAFTANCIOĞLU' nun kazanması olacak.....     Emek kazanacak, CHP kazanacak… 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı