Dindar'a çirkin iftira

Dindar

Esenler halkının yakından tanıdığı ve dürüstlüğüne sonuna kadar şahit olabileceği CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’a atılan çirkin iftiralar taraflı tarafsız herkesimin tepkisini &ccedi

Dindar’a çirkin iftira
 
Esenler halkının yakından tanıdığı ve dürüstlüğüne sonuna kadar şahit olabileceği CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’a atılan çirkin iftiralar taraflı tarafsız herkesimin tepkisini çekti.
 
7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala kirli siyaset yapmaya çalışan birleri Bayrampaşa’da düğmeye bastı. 8 sayfalık korsan gazete bastıran kimliği belirsiz kişi veya kişiler CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’ı hedef aldı.
 
Yaptığı dürüst siyasetten dolayı birçok kez Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’in bile teşekkür ederek “Allah ondan razı olsun.Kul hakkı yenilmesinin önüne geçti”dediği CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’a yönelik bu tür çirkin iftiralara Bayrampaşa halkı da, itibar etmedi.
 
Bir üst düzey belediye çalışanı: Fettah bey dürüst ve açık sözlüdür
 
Belediye Meclis Toplantısı öncesi Meclis Salonu’nda sohbet ettiğimiz Bayrampaşa Belediyesi’nde üst düzey bir çalışanın CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindarile ilgili düşüncelerini ve görüşlerini aynen aktarıyoruz;
 
“Fettah Beyin ben sadece futbolcu yönünü biliyordum. Ama Meclis Üyesi seçildikten sonra gördüm ki gerçekten siyasete hiç yabancı değilmiş. Hatta ANAP döneminde Meclis Üyeliği yaptığını bile ben yeni öğrendim. Her şeyden önce kendisi çok dürüst ve açık sözlü birisidir. Bu kanıya nerden vardın derseniz; bir konu ile ilgili görüşmeler esnasında yapılan yanlışlıkları açıkça ifade etti ve bununla da kalmadı dedi ki;
 
“Arkadaşlar biz muhalefet partisi Meclis Üyesi olabiliriz ama belediyede yapılan her yanlış bizi de bağlar. Bizler Bayrampaşa halkının hakkını ve hukukunu korumak için seçildik. Onun için yapılan işlerde daha hassas davranmanız ve davranmamız gerekir. Çünkü hepimizin buradaki tek amacı Bayrampaşa halkına hizmet etmektir. Bu hizmeti yaparken de kul hakkına çok dikkat etmeliyiz”
 
CHP İlçe Başkanı Mutlu: Yalan ve yanlış şeylerle dolu
 
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar ile ilgili atılan çirkin iftiralarla dolu korsan yayın hakkında CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutluda, şu açıklamayı yaptı;
 
"Bayrampaşa’da vatandaşlar sabah kalktıklarında apartman ve iş yerlerin kapısının altında atılmış “Bayrampaşa” logolu künye olmayan sahte gazete ile karşılaşıyor. CHP üyesi vatandaşların ilçe binasına getirdiği gazete8 sayfa siyah beyaz baskı yapılmış ve gazetenin manşetinde CHP Bayrampaşa Belediye Grup Başkanvekili Fettah Dindar'ın resmi ve CHP hakkında sayfa sayfa yazılan yalan ve yanlış şeylerle dolu.
 
Bu yapılan sahtekarlık bizlerin birbirimize düşmesi için oynan kirli bir oyundur. Bizler CHP Bayrampaşa olarak tüm arkadaşlarımızla 7 aydır Bayrampaşa sokaklarında tam kadro çalışıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde hedefimiz ilk önce Bayrampaşa'da birinci parti olmak ikinci hedefimiz de CHP'yi İstanbul'da birinci parti yapmaktır. Bizlerin bu tür sahte işlerler vakit harcayamayız ama gösteriyor ki belediye meclis üyelerim doğru yolda kimse arkadaşlarımız yıldıramaz ilçe örgütü olarak sonuna kadar arkadaşlarımız arkasındayız. Seçim sonrası neler yapacaklar görelim.”
 

İşte o yalanlarla ve yanlışlarla dolu korsan gazete:








  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı