Diğer adayların ortaya çıkmasından sonra karar vereceğiz.

Diğer adayların ortaya çıkmasından sonra karar vereceğiz.

Merkezi İstanbul fındıkzade de bulunan Rumeli Balkan Dernekler Federasyonu vermiş oldukları iftar yemeğinin misafirleri bu seferde CHP’lilerdi.



Diğer adayların ortaya çıkmasından sonra karar vereceğiz.
 
Merkezi İstanbul fındıkzade de bulunan Rumeli Balkan Dernekler Federasyonu vermiş oldukları iftar yemeğinin misafirleri bu seferde CHP’lilerdi.
 
Dernek merkezindeki iftara Rumeli Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı’nın davetlisi olarak, CHP İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı CHP Milletvekili Haluk Eyidoğan Bayrampaşa İlçe Başkanı Filiz Oral CHP’den yerel seçimlerde aday olan Rumelili Başkan adaylarından Ferzan Özer, Gökhan Gümüşdağ, CHP İBB. Meclis üyesi Esenler Rumeliler dernek başkanı Fettah Dindar’ın yanı sıra Federasyon eski başkanlarından MHP MYK Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, Süheyl Çobanoğlu ve çok sayıda Rumelili katıldılar.
İftar öncesi Rumeli Balkan dernekler başkanı Ayhan Bölükbaşı yaptığı konuşmada “Çok değerli CHP’nin saygın üyeleri davetimiz üzerine Federasyonumdaki iftarımıza icabet etmenize teşekkür ederim.
 
Bilindiği üzere önümüzde bir Cumhurbaşkanı seçimi var süreç çok hızlı devam ediyor.Toplantımıza teşrif etmeniz bizleri memnun etmiştir.Yerel seçimlerde birçok ilçede içimizden olan arkadaşları aday göstererek bizleri onurlandırdınız.Yalnız bizlerde üstümüze düşen görevi yerine getirdiğimiz inancındayız.Adaylarımızın çalışma yaptıkları ilçelerde oyları artırdığını net bir şekilde görmekteyiz.
 
Diğer adayların ortaya çıkmasından sonra karar vereceğiz.
Yetmiş iki derneğin bir araya gelerek 119 dernek ile birlikteliğimizi sağlayarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketiyiz. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği değerlendirmesi konusunda yerel seçimlerde gösterdiğimiz alakayı ve değerlendirmeyi Önümüzde ki Milletvekilliği seçimler dede yapacağınıza inanıyoruz. Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde diğer adayların ortaya çıkmasından sonra yönetim kurulumuz da bir değerlendirme yaparak karar vereceğiz. CHP’li Belediyeler Rumeli’de yaşayan kardeşlerimiz için bir TIR dolusu yardımı yerlerine ulaştırdık. Bu konuda bize destek olan sayın genel Başkan ve belediye başkanlarına huzurlarınızda camiam adına teşekkür ederim”dedi.
 

Sizlerden İhsanoğlu’na destek bekliyorum
CHP İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı “Bizleri davet ettiniz geldik. Benim gitmediğim Balkan Ülkesi hemen hemen kalmadı, gezdiğim dolaştığım yerlerde birçok saygı değer insan ile tanıştım. Balkanlar da gelişen siyasi gelişmeleri takip ederek kendilerine destek oldum. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var bu konuda sizlerden desteklerinizi bekliyorum. Aday öncelikle CHP ve MHP’nin uzlaştığı ve diğer siyasi partilerinde destek verdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’dur.
 
Memleket meselesinde varız
Mesele memleket meselesi olunca siyasi düşüncelerden çok memleket meselesinde varız. Tüm Türkiye’yi kucaklayacak her kes tarafından işte benim Cumhurbaşkanım diyebilecek İhsanoğlu üzerinde uzlaştık. İhsanoğlu Türkiye’yi layığı ile içerde ve dışarıda temsil edecektir. Barışı, huzuru ve güveni sağlayacak birinin Cumhurbaşkanı olması lazım.Bu7 konuda sizlerin İhsanoğlu’na destek vermenizi bekliyorum çünkü İhsanoğlu tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını düşüncelerini alarak uzlaşı ile adaylaşmıştır”dedi.
 

CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan demokrasini ve adaletin tescil edildiği toplumlarda sivil toplum örgütleri önemlidir. Bizleri kabul ettiniz lokmalarınız paylaştınız sizlere teşekkür ediyorum. Bie uzlaşı sonucu ortaya çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermenizi istiyorum”dedi.
 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli