Didem Engin, Bahçekapılı'ya Ders Verdi!

Didem Engin, Bahçekapılı

AKP İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapı’lı Esenler Cumhuriyet MeydanındaCHP standında çalışanlara hakaretler yağdırmıştı. Bu sefer aynı alana gelen CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, AKP Standını ziyaret ede

Didem Engin, Bahçekapılı’ya Ders Verdi!

AKP İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapı’lı Esenler Cumhuriyet MeydanındaCHP standında çalışanlara hakaretler yağdırmıştı. Bu sefer aynı alana gelen CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin,  AKP Standını ziyaret ederek herkesle tek tek tokalaştı ve burada bulunanlara ise bazı AKP’li vekillerin hayır stantlarında hakaret içeren sözlerin aksine herkesi sevgiyle, saygıyla selamladığını gördük.  
 
CHP örgütünün ve İstanbul halkının sevilen Milletvekillerinden, CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Meclis çalışmalarından fırsat buldukça referandumda vatandaşların “hayır” oyu vermeleri için Esenler’de ve diğer ilçelerde yapılan çalışmalara katılıyor.

"Tüm Kazanılan Başarılarda Kadınlarımız Var"
Engin
, Perşembe günü Esenler’de Cumhuriyet Meydanında bulunan “HAYIR” standında halkla buluştu. Esenler’liler Engin’e, Anayasa değişikliği ilgili maddeler hakkında bazı sorular sordular, sorulara samimi ve net cevaplar veren Engin’i vatandaşlar bağrına bastı. 
 
Esenler’lilerin yoğun ilgisi karşısında bir hayli duygulanan Engin, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ardından stantta Hayır çalışması yapan kadınlarla sohbet eden Engin “iyi ki sizler varsınız. Tüm Kazanılan Başarılarda Kadınlarımız Var. Ancak sizlerin bu başarılarını yok sayan ve kadınlarımıza hak ettikleri değeri vermeyen ve saygıyı göstermeyen bir anlayış hakim. Referandumdan hayır oyu çıkacak ve Eğitimden şiddete ve istismara, ekonomik sorunlardan sosyal güvenceye varıncaya kadar çok sayıda sorunu olan kadınlarımızın beklentilerinin çözüm yeri CHP’dir. CHP iktidarında hep birlikte bu sorunları aşacağız” dedi.
 
Bu Memleket Bizim, Bu Mesele Hepimizin”
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin,daha sonra CHP Esenler ilce başkanı Bülent Ütebay ve beraberindeki bir gurupla alanda siyasi çalışma yapan rakip stantları gezdi ve çalışanlara güler yüzle “sizlerden de hayır oyu vermenizi bekliyorum” dedi. AKP’li Ayşenur Bahçekapılının yaptığı hakaretlere ve çirkinliğe karşı, Enginin bu davranışı tüm toplumumuzun siyasilerden beklediği bir davranıştı. Aslında siyasilerimizin ötekisi olmamalı, onlar tüm kesimlere eşit davranarak adil olmalılar.  CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, yaptığı bu güzel ziyaretle ve böyle anlamlı bir yaklaşımlaBu Memleket Bizim, Bu Mesele Hepimizin” mesajını de vermiş oldu.
 







  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli