Dereli: Esenler fırtına gibi esecek

Dereli: Esenler fırtına gibi esecek

Esenler’in emektar hocalarından Hilmi Dereli, “Esenler Spor Kulübü bu sene ligde fırtına gibi esecektir” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Dereli: Esenler fırtına gibi esecek…
 
Esenler’in emektar hocalarından Hilmi Dereli, “Esenler Spor Kulübü bu sene ligde fırtına gibi esecektir” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

Dereli, “Hedefimiz 9 kategoride şampiyon olmaktır. Kulübümüz sporcu yetiştirme fabrikasıdır, başarılarımız ise ortadadır” dedi.
 
Dereli, ”İşimi severek yapıyorum, sporla uğraşmak, ülkeye iyi ve sağlıklı gençler yetiştirmek demektir, bundan güzel ne olabilir? Atatürk Cumhuriyeti’nde, Cumhuriyetimize bağlı, ülkesini seven gençleri gördüğünüz gibi bu yeşil sahalarda eğiterek yarınlarımıza hazırlıyoruz. Bizler kulübümüzün bünyesinde tepeden aşağı bu inançla ve bu görüşle çalışan emekçileriz. Biz geleceğimizi ve çocuklarımızın yarınlarını düşünerek yüreğimizle mesai harcayarak topluma gençlerimizi kazandırmanın gururunu yaşayanlarız.

Esenler Spor Kulübü ilçemizin en köklü kulüplerinden biridir. Başarılarımız ortadadır. Bakınız zor şartlar altında çalışarak büyük emeklerle yetiştirdiğimiz futbolcularımız bugün profesyonel lig’de top koşturuyorlar. Birçok amatör ve profesyonel futbol takımlarının alt yapısını Esenler Spor Kulübü oluşturmaktadır. Onun için diyorum ki, kulübümüz futbol okulundan çok futbolcu yetiştirme fabrikasıdır.
 
Bu sene Esenler Belediyesi bizlere malzeme desteği yaptı, yapmalıdır; hem de çok daha fazlasını yapmalıdır. Çünkü ortamı görüyorsunuz! Madde bağımlılığı, bonzai illeti ve sokaklarda eli bıçaklı gençler çiğ gibi günden güne çoğalıyor. Gençlerimizin bataklığa sürüklendiği bu günlerde biz bu gençlerimizi bu alışkanlıklardan kurtararak toplumun temiz bireyleri yapabiliyorsak bize bu yardımların yanında bire adet madalya vermeleri gerekiyor.
 
Asla nankörlük yapan biri değilim, önceki yıllarda da bizlere malzeme destekleri yapılıyordu. Bu sefer kulüplerimize verilen malzemeler 10 numara, çok iyi. Bu konuda Belediye Başkanımız ve Sosyal İşler Müdürümüz Özcan Hamza Bey’e haklarını teslim etmek lazım. İnce eleyip sık dokuyarak, paradan kaçmayarak malzemelerimizi hazırladılar. Kendilerini camiam ve kulüplerimiz adına kutluyorum” dedi.
   



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı