Demirağ, Kendilerini Meral Hanımın Yerine Koysunlar'

Demirağ, Kendilerini Meral Hanımın Yerine Koysunlar

Cumartesi günü akşamı Halk Tv’de Fatih Ertürk’ün sunduğu Türkiye Nereye programına konuk olan, Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Seim Demirağ’dı

Program yapımcısı ve sunucusu Fatih Ertürk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu hafta yaptığı gurup toplantısının tarihi bir toplantı olduğunu söyledi. Ertürk, Meral hanımın başına gelenlere, kendisine yapılan suçlamalara ve alçakça iftiralara yüreğiyle cevap verdiğini söyleyerek konuğunun görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, “Meral Akşener, benim ablam, çocuklarımın halası, rahmetli abisi ile hukukumuz çok eski. Meral hanıma bunlar yapılırken benim ağrıma çok gitti. Ben bu iftirayı atanlara soruyorum… O yaratıklara soruyorum… Herhalde anneleri vardır camii avlusunda bulunmadılar, bacıları, eşleri, hanımları, kızları vardır. Kendilerini Meral hanımın ve akrabalarının yerine koysunlar ve başlarına böyle bir durum geldiğinde ne yaparlardı? Meral hanım özel bir aileden gelme Evlad’ı fatihandır. Her kadın bunu kaldıramaz, o gün söyledikleri az bile.

“9 AYLIK BEBEĞE GAYRİ MEŞRU DEMEYİ SERBEST BIRAKTINIZ”
Bunlar her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almadı mı? Attığınız iftiralar sizinde bir gün başınıza gelir, biz sizin aile bireyleriniz veya damatınızın hakkında konuşuyor muyuz?  Elbette konuşmayız, tenezzül dahi emdeyiz. Siz bir kadının 9 aylık çocuğuna böyle bir iftira attınız. Sayın Erdoğan’ın 9 torunu var ya bunlardan birisi için bir iftira atılırsa, biz istemeyiz ama meczubun birisi laf etti ne olur biliyor musunuz, adamı linç ederler.

SAYIN ERDOĞAN BİR GÜN DEVRAN DÖNER AYNI SÖZLER SİZİN İÇİN SÖYLENİR
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener  Partisinin grup toplantısında yapılan iftiraya böyle cevap vermişti,
Akşener, Celal Adan'ın kendisi dahil herkese "Nesebi gayrı sahih" diyerek hakaret ettiğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. "Şimdi, kendi hayatımdan beş yıldır yaşadığım bazı konuları sizinle paylaşmak istiyorum" diyen Akşener, şunları söyledi:

"ÖNCE BÜTÜN VÜCUDUM UYUŞTU"
"7 Haziran 2015 seçimleri damadın kardeşinin yönettiği, Erdoğan'ın sahibi olduğu söylenen TV kanalında bir kadına yakışmayacak hareketlerinin bulunduğu bir kaseti duyumu var dendi. Kelimeler aynen böyle. Elbette kadınlar beni anlayacaktır. Lütfi Bey arayıp bildirdi bana. Önce bütün vücudun uyuştu. Sonra acaba bir hata mı var diye baktım. Ve 45 dakika kendimi bilemedim. Dişlerim takır takır vurdu. Saklanmak istedim. Sonra kalktım, en HZ. Ali'yi severim; Allah'ım yardım et dedim. İnsanlar aradı, 5. gün Bahçeli birini gönderdi ve dedi ki kasetlerle ilgili arkadaşlarımıza yönelik yapılan o kumpasları ödedik. Kendini üzmesin, kaseti olsa ne gam, onunla yolları ayırmayacağız. Eşimin yanında bu cümle ile karşılaştım. Ben mücadeleye devam ettim." 
 
 Torunumun gayri meşru olduğunu yazdılar. Ve ben bu işi de hukuki olarak çok sıkı takip ettim. Sayın Erdoğan devri iktidarınızda polisleriniz IP numarasını bulamadılar, IP numarasını bulacak imkânlarının olmadığını söylediler. Bugün artık canı isteyen 9 aylık bebeğe gayri meşru demeyi serbest bıraktınız, övünün. Bizi birbirimize düşman etmeye çalışanlar gidecek. Kimsenin izzetine şerefine söz etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz.
 
Sayın Erdoğan bir gün devran döner aynı sözler sizin için söylenir, aynı hakaretler sizlere söylenir. Kısada 5 yıldır kadın olarak bedenim üzerinden analarımızın ruhları incindi. Annelerimize sövüldü, bize sövüldü, erkeklerimizin eşlerine sövüldü ama bir delikanlı gibi çıkıp yakanıza yapışan olmadı” demişti.

 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli