Daş Ailesinin Muhteşem Nikâhı

Daş Ailesinin Muhteşem Nikâhı

Esenler Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Medi Daş’ın biricik kızı Berivan Daş, Fırat Bulut’la, Esenler Kültür merkezinde, Esenler belediye başkanı Göksu’nun kıydığı nikahla hayatlarını bi

Daş Ailesinin Muhteşem Nikâhı

Esenler Kaymakamlığı yazı işleri müdürü Medi Daş’ın biricik kızı Berivan Daş, Fırat Bulut’la, Esenler Kültür merkezinde, Esenler belediye başkanı Göksu’nun kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdiler.


Daş ve Fırat çiftinin EsenlerKültür Merkezinde kıyılan nikâh töreninde, Esenler Belediye Başkanı Göksu nikahı kıydı, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, çiftlerin şahidi oldu.
 
 Nikâh törenine, katılım yoğundu. Daire amirleri, pirim çalışanları, mahalle muhtarları, gazeteciler, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli kıyılan bu nikâha şahitlik etti.  
 
Çiftlerin nikahını kıyan Göksu, her iki aileye de, nasihatte bulundu ve nikahını kıydığı çiftlere  bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.


Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, , İsmet İnönü ve eşi Mevhibe İnönü’den örnek vererek, evlenen çiftlere ve salonda bulunanlara hatırlatmada bulundu. Şahin, “Gazeteciler İnönü’ye “siz elli yıldır evlisiniz ve mutlu bir çiftsiniz, bu mutluluğunuzu neye borçlusunuz” sorunca, İnönü, ben kızınca eşim susar, eşim kızınca ben susarım cevabını vermişti”  Şahin; geçmişten verdiği bu güzel örnekten sonra evlenme cüzdanını gelin hanıma verdi.

 




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı